Έγκλημα στη Χαλκίδα: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε η 39χρονη

Η 39χρονη δολοφόνησε τον 43χρονο στη Χαλκίδα με τουλάχιστον 4 μαχαιριές.Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (24/01) πήρε η 39χρονη γυναίκα που συνελήφθη το Σάββατο (20/01) αφού δολοφόνησε έναν 43χρονο στη Χαλκίδα. Μάλιστα, νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία του…

Ήθελε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, η 39χρονη παρενοχλούσε χρόνια τον 43χρονο, σε σημείο μάλιστα που είχε σκεφτεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της. Μάλιστα, την εν λόγω κατάσταση τη γνώριζαν τόσο η σύζυγος του θύματος, όσο και ο σύζυγος της 39χρονης.

Ο δικηγόρος επισήμανε πως ουδέποτε θύμα και δράστις είχαν συνάψει ερωτική σχέση. Από τη μεριά της, η σύζυγος του 43χρονου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας, ανέφερε τα εξής: «Είμαι συντετριμμένη ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο».

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος δολοφονήθηκε λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του, μπροστά μάλιστα στα έντρομα μάτια της συζύγου του, η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 39χρονη δράστις επιτέθηκε στο θύμα, πισώπλατα και το μαχαίρωσε τέσσερις φορές. Περαστικοί ακούγοντας τις φωνές του άντρα, έσπευσαν στο σημείο και ακινητοποίησαν την 39χρονη, η οποία συνελήφθη λίγα λεπτά μετά και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της. Ο άντρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση η 39χρονη

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις του άγριου φονικού που σημειώθηκε, το πρωί του Σαββάτου (20/01), στη Χαλκίδα όταν μια 39χρονη γυναίκα μαχαίρωσε θανάσιμα έναν 43χρονο άνδρα.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε την Κυριακή (21/01) ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» του MEGA, η 39χρονη παρακολουθείτο από ψυχίατρο κατά τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ τόνισε πως από την ΕΛ.ΑΣ. χαρακτηρίστηκε ως «έγκλημα πάθους» και από αντιζηλία σκότωσε τον 43χρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, Χαλκίδα, Προθεσμία, 39χρονη,egklima, chalkida, prothesmia, 39chroni