Επεισόδια στου Ρέντη: Εντοπίστηκε πυρίτιδα στα χέρια του 18χρονου που έριξε τη φωτοβολίδα

Εξελίξεις στην αστυνομική έρευνα για τα επεισόδια στου Ρέντη.Νέα στοιχεία για τη δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικών στου Ρέντη. Βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του 18χρονου που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα με την οποία τραυμάτισε βαρύτατα τον 31χρονο…

«Είναι πάρα πολύ κρίσιμη η κατάσταση του αστυνομικού. Μακάρι να ήταν μόνο ο ακρωτηριασμός του ποδιού αλλά υπάρχουν και άλλα προβλήματα πολύ σοβαρά. Δίνει κρίσιμη μάχη για τη ζωή του αλλά είναι γενναίος

και πολεμάει και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει» είπε μιλώντας στο MEGA, ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή από όλο το προσωπικό της ΜΕΘ. Δεν μπορούμε αυτή την ώρα να κάνουμε προγνώσεις. Να διαβεβαιώσουμε τους γονείς ότι κάνουμε το κάτι παραπάνω, περισσότερα από αυτά που περνούν από το χέρι μας» τόνισε.

Απειλητικό μήνυμα δέχτηκε η μητέρα του 18χρονου - «Σύντομα δεύτερη κηδεία»

Απειλητικό μήνυμα για τη ζωή του γιου της κατήγγειλε πως δέχτηκε η μητέρα του 18χρονου, που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό κατά τα επεισόδια στου Ρέντη.

«Δέχτηκα απειλητικό μήνυμα σήμερα το πρωί με το που άνοιξα το κινητό μου, το έχω καταθέσει στην Ασφάλεια», τόνισε η μητέρα του νεαρού συλληφθέντα, μιλώντας στην εκπομπή «T-live».

Στο μήνυμα έγραφε, σύμφωνα με τη γυναίκα, το εξής: «τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς. Ο Θεός τιμωρεί οικογένειες σαν τη δική σας. Πόσους βιασμούς να αντέξει το παιδί πριν κρεμαστεί; Σύντομα δεύτερη κηδεία». Επειτα, η ίδια ανέφερε πως δήλωσε στην αστυνομία ότι έλαβε το συγκεκριμένο μήνυμα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επεισόδια, Ρέντη, Εντοπίστηκε, 18χρονου,epeisodia, renti, entopistike, 18chronou