Γκάζι: Άφαντος ο «πιστολέρο» - Ο 33χρονος συνοδηγός παραδέχεται το χαστούκι, αλλά δεν γνώριζε για το όπλο

Η συνήγορος του 33χρονου παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι.Δεν αποδέχεται την πρόκληση οποιασδήποτε σωματικής βλάβης σε βάρος άλλου ανθρώπου ο 33χρονος συνεργός του «πιστολέρο» που πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι, ενώ παράλληλα διαχωρίζει τη θέση του από…

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 33χρονος με αρχικά Ε.Γ. έχει καταγωγή από την Κορυτσά, ενώ έχει κατηγορηθεί ακόμα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

2008:
Διακίνηση μεταναστών στην Κρυσταλλοπηγή 2010: Συνελήφθη μετά από καταδίωξη για διακίνηση 129 κιλών χασίς στην Ηγουμενίτσα 2012: Απασχόλησε για κλοπές και ναρκωτικά στο Χαλάνδρι 2015: Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για αποπειρα ανθρωποκτονίας-Αθώωθηκε σύμφωνα με τη δικηγόρο του 2019: Κλοπές αυτοκινήτων Smart στην Πάτρα Το προφίλ του «πιστολέρο» που έριξε στους Κρητικούς στο Γκάζι

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 37χρονου «πιστολέρο».

Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για εξαιρετικά επικίνδυνο εγκληματία. Τα αρχικά του είναι Ν.Ι. και είναι γεννημένος στο Δυρράχιο και κάτοικος Αυλώνα Αλβανίας.

Ο 37χρονος έχει απελαθεί δύο φορές και έχει επιστρέψει στην Ελλάδα. Κυκλοφορεί με το όνομα του αδερφού του, ο οποίος ήταν μέλος συμμορίας και σκοτώθηκε.

Ο Ν. Ι. έχει «πλούσια» δράση στην Αλβανία, με ληστείες σε βενζινάδικα, τράπεζες και καζίνο.

Έχει περάσει και από τις φυλακές στο Φιέρι, ενώ σύμφωνα με τα αλβανικά Μέσα, στις 15/7/2023 καταδικάστηκε από το Εφετείο Σοβαρών Εγκλημάτων σε 13 χρόνια και 4 μήνες φυλάκιση.

Στη χώρα μας όμως έχει καταδίκες μόνο για κλοπές και διακίνηση μεταναστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα