Κακοκαιρία στην Κέρκυρα: Νέα πρόγνωση καιρού για σφυροκόπημα 11 ωρών - Live χάρτης

Στο στόχαστρο της κακοκαιρίας η Κέρκυρα για πολλές ώρες. Τι αναφέρει η τελευταία πρόγνωση του καιρού.Ξεκίνησαν οι βροχές στην Κέρκυρα, με την κακοκαιρία να βάζει στο στόχαστρο το νησί για τις επόμενες ώρες. Τα δύσκολα ξεκινούν το βράδυ της Τετάρτης
(25/10) και τα φαινόμενα θα…

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς, πρόσκαιρες βροχές, τοπικού χαρακτήρα έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νοτιοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα έως τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις ενώ τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το πρωί έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα έως τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά και προς το βράδυ θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα