Κόκκινο Ποτάμι: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Προβάλετε την Κυριακή

Τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», ξεκίνησαν ξανά, με όλους τους συντελεστές να φοράνε μάσκες μέχρι και ασπίδες προσώπου, εξαιτίας της πανδημίας.

Άρχισαν ξανά τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» και οι συντελεστές έχουν προσαρμοστεί πλήρως στις νέες απαιτήσεις, που επιβάλλει ο καιρός της πανδημίας. Εξάλλου, ο σκηνοθέτης της σειράς Μανούσος Μανουσάκης δήλωσε στην κάμερα του Οpen, ότι μετά από την αναγκαστική διακοπή τριών μηνών εξαιτίας της καραντίνας, αυτός και οι συνεργάτες του, βρέθηκαν

στη Βαρυμπόμπη για τα πρώτα γυρίσματα.

Μάλιστα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, όπως θερμομέτρηση τόσο στους ηθοποιούς, όσο και στα μέλη του συνεργείου. Ακόμη, στα γυρίσματα αρκετοί φορούσαν μάσκα, ασπίδες προσώπου αλλά τηρούσαν κι όλας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Επίσης, ο Μανούσος Μανουσάκης είπε πως το γεγονός πως έπρεπε να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα ήταν θετικό. «Μας βάζουν να δουλέψουμε, να εφεύρουμε πράγματα, να εφεύρουμε λύσεις και μας ακονίζουν τη σκέψη. Να είναι στο ενάμιση μέτρο και να φαίνονται ερωτευμένοι. Ο έρωτας δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα, εκφράζεται και από δυο χιλιόμετρα μακριά».

Έτσι, τα νέα επεισόδια θα προβληθούν αυτήν την Κυριακή. Ακόμη, η έναρξη των γυρισμάτων συμπίπτουν με την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, την 19η Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα