Κορινθία: «Έχω κάνει αντιλυσσικό εμβόλιο» αποκάλυψε ο 45χρονος παλαιοχριστιανός

Στον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε σήμερα ο 45χρονος Μανώλης από τη γνωστή υπόθεση με την οικογένεια παλαιοχριστιανών στην Κορινθία Για τη ζωή του και τα πιστεύω του μίλησε ο 45χρονος Μανώλης από την υπόθεση με την κοινότητα Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία. Αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα παιδιά του,…

Εξήγησε επίσης γιατί δεν προτίθεται να κάνει τεστ DNA, όπως έχει ζητηθεί για εξακρίβωση της προέλευσης των παιδιών του.

«Διαφωνώ με το τεστ dna γιατί το κρατούν σε μια τράπεζα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο μέλλον και ζητήθηκε από ένα ανώνυμο εισαγγελέα. Δεν θέλω να συζητήσω τα προσωπικά ενός παιδιού μου. Δεν θέλω να πω στον δημόσιο διάλογο κάτι σχετικό με το ζήτημα ενός ενήλικου προσώπου»

Στην οικογένεια πολλές φορές τα παιδιά του τον φωνάζουν πατέρα αλλά πολλές φορές αποκαλούν ο ένας τον άλλον αδέρφια «Όλοι οι άνθρωποι είμαστε αδέρφια έχουμε τον ίδιο πατέρα. Στην οικογένεια μας αποκαλούμαστε αδέρφια. Με φωνάζουνε και μπαμπά και πολλές φορές και αδερφέ μου».

Σχετικά με το λαγούμι στο οποίο ζουν, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης αποκάλυψε ότι «Μένουμε στο τροχόσπιτο και δίπλα έχουμε φτιάξει το εκκλησάκι δεν είναι λαγούμι. Κάποιοι κοιμόμαστε στο τροχόσπιτο κάποιοι στο καλύβι. Το τροχόσπιτο το βρήκαμε από παλιατζή. Το πήραμε σε συμβολική τιμή.»

Δήλωσε ΑμεΑ, πολύτεκνος και θρησκευτική μειονότητα και είπε πως ο νόμος εξάντλησε την αυστηρότητά του σε εκείνον και πως «σύρθηκε με βαρυποινίτες στα κρατητήρια» .

Ο δικηγόρος του τέλος είπε πως έχει γίνει νόμιμη πρόσκληση για λήψη DNA απαντήθηκε με τις σχετικές ενστάσεις και πρέπει να γίνει προκαταρκτική εξέταση.

Δείτε βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορινθία, Έχω, 45χρονος,korinthia, echo, 45chronos