Μαρίνα Σάττι: Στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδος στην «OPAP Arena» (φωτό, βίντεο)

Γούρι στην Εθνική Ελλάδος κόντρα στο Καζακστάν φέρνει η Μαρίνα Σάττι που βρίσκεται στην «OPAP Arena» 46 ημέρες πριν από τη Eurovision 2024.«Εξάρες» φέρνει η Εθνική Ομάδα, το βράδυ της Πέμπτης (21/03), κόντρα στο Καζακστάν με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση του UEFA Euro 2024 μιας και στο ημίχρονο προηγείτο με…

Η Μαρίνα Σάττι ανέβασε σειρά από stories στο Instagram

από τις εξέδρες του γηπέδου, αλλά και με τον φωτεινό πίνακα που κατέγραψε τα γκολ των Μπακασέτα, Πέλκα, Ιωαννίδη και Κουρμπέλη στο πρώτο ημίχρονο.

Σχεδόν 7 εκατ. προβολές για το «Ζάρι» στο YouTube

Μία από τις συμμετοχές που αναμφισβήτητα έχουν κάνει αίσθηση στη Eurovision 2024 μέχρι στιγμής, είναι το τραγούδι της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι το οποίο λέγεται «Ζάρι» και κυκλοφόρησε επίσημα στις 7 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, το τραγούδι «Ζάρι» έχει συγκεντρώσει αθροιστικά σχεδόν 7 εκατ. προβολές στο YouTube μέσα σε δύο εβδομάδες. Επισημαίνεται ότι το επίσημο βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2024 έχει αναρτηθεί σε τρία κανάλια της πλατφόρμας – στο κανάλι της ΕΡΤ, στο κανάλι της Μαρίνας Σάττι και στο κανάλι του μουσικού διαγωνισμού.

Ακόμα, στο Spotify, το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι σημειώνει αξιόλογη πορεία αφού, μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (21/03), έχει καταγράψει πάνω από 3,6 εκατ. streams. Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα διαγωνιζεται στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού, ο οποίος θα γίνει στις 9 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.

{https://youtu.be/uTYalXf184A}

Keywords
Τυχαία Θέματα