Μεσολόγγι: Στο «μικροσκόπιο» το τετράδιο του Μπάμπη με τα χρωστούμενα – Τα δύο ύποπτα ονόματα

Στόχος των Αρχών είναι να διασυνδεθεί η διαδρομή από το σπίτι του κρεοπώλη μέχρι τον βάλτο στο Μεσολόγγι, όπου βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου.Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι συνεχίζονται και, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (24/01), στο «μικροσκόπιο» έχει μπει το τετράδιο που κρατούσε…

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον Μπάμπη Κούτσικο

Μια φορά και από κοντινή απόσταση πυροβολήθηκε ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος, στο Μεσολόγγι,

σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τετάρτη (24/01).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο 31χρονος πυροβολήθηκε από δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δέχτηκε τα σκάγια από μπροστά και ψηλά.

Εν τω μεταξύ, ο 50χρονος κρεοπώλης, που είναι και ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση, πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα κρατηθεί σε ειδικό κελί, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με άλλους κρατούμενους. Κατά την άφιξή του, μάλιστα, επικράτησε χαμός με πολλούς κρατούμενους να φωνάζουν «φέρτε τον εδώ…». Ο ίδιος, τρομαγμένος από την υποδοχή, φέρεται να είπε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Η νέα κατάθεση του προφυλακισμένου κρεοπώλη ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή στο Μεσολόγγι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τώρα, ο 50χρονος επιμένει πως δεν γνωρίζει τι συνέβη στον Μπάμπη Κούτσικο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας και του κινητού τηλεφώνου του θύματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Επισημαίνεται πως οι Αρχές δεν αποκλείουν την πιθανότητα και άλλων εμπλεκόμενων στην υπόθεση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο να βρεθεί το κίνητρο της δολοφονίας και γι' αυτό αναζητούνται και άλλες μαρτυρίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεσολόγγι, Μπάμπη,mesolongi, babi