Νέα αποκάλυψη για την έκρηξη του Τιτάνα - Βίντεο δείχνει πώς καταστράφηκε το υποβρύχιο δίπλα στον Τιτανικό

Η τραγωδία με το βαθυσκάφος Τιτάνας έγινε σε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου. Ερωτήματα μετά την αποκάλυψη πως το Πολεμικό Ναυτικό είχε «πιάσει» την έκρηξη μερικές ώρες μετά την εξαφάνιση.Στο «φως» έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία γύρω από την τραγωδία με το υποβρύχιο Τιτάνας, που οδήγησε στον θάνατο τους 5 επιβαίνοντες του. Οι επίσημες ανακοινώσεις για την «τύχη» του Τιτάνα… Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tech Xtreme (@_techxtreme)

Μυστήριο με την έκρηξη που έπιασε το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ

Η αποκάλυψη πως η έκρηξη του Τιτάνα, πιάστηκε από ένα μυστικό σύστημα που διαθέτει το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ αμέσως μετά την εξαφάνιση του βαθυσκάφους εγείρει ερωτήματα ως προς τη γιγαντιαία επιχείρηση που στήθηκε.

«Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ διεξήγαγε ανάλυση ακουστικών δεδομένων και εντόπισε μια ανωμαλία που συνάδει με έκρηξη στην ευρύτερη περιοχή όπου βρισκόταν το υποβρύχιο Titan όταν χάθηκαν οι επικοινωνίες», δήλωσε στη Wall Street Journal ανώτερος αξιωματούχος του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, συμπληρώνοντας πως μολονότι δεν ήταν σίγουρο ότι ο κρότος προερχόταν από το υποβρύχιο, οι πληροφορίες αυτές κοινοποιήθηκαν αμέσως στον επικεφαλής της επιχείρησης εντοπισμού του Titan.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δεν αποκάλυψε το όνομα του μυστικού συστήματος ακρόασης, επικαλούμενο ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τιτάνα - Βίντεο, Τιτανικό,titana - vinteo, titaniko