Νέος Κόσμος: Το προφίλ των δραστών της δολοφονίας Ζαμπούνη - Καυκάσιοι, αδίστακτοι και εκπαιδευμένοι

Το προφίλ των εκτελεστών του Βαγγέλη Ζαμπούνη στο Νέο Κόσμο.Το προφίλ των δραστών που έστησαν ενέδρα θανάτου στον Βαγγέλη Ζαμπούνη στο Νέο Κόσμο σκιαγραφούν στην ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη τους. Πεποίθηση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ είναι πως…

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. τα 30 δευτερόλεπτα της επίθεσης

Στην περίμετρο των εχθρών του 44χρονου με το ψευδώνυμο «Ζαμπόν» αναζητούν οι Αρχές τους δράστες και τον εντολέα της μαφιόζικης δολοφονίας στο Νέο Κόσμο.

Το πρόβλημα είναι πως οι εχθροί του δεν είναι λίγοι αφού ο 44χρονος από «απλός» εκτελεστής εξελίχθηκε σε βασικό παράγοντα

της εγχώριας μαφίας, ανοίγοντας πολλές βεντέτες στο πέρασμα των ετών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Σε ένα από αυτά διακρίνεται να πέφτει το full face, η μπαλακλάβα ενός εκ των δολοφόνων και να διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Σχεδόν 30 δευτερόλεπτα κράτησε το επαγγελματικό χτύπημα. Το θύμα δέχτηκε την επίθεση μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του από δυο ένοπλους με καλάσνικοφ. Όπως προκύπτει από το βίντεο ο ένας εκ των δύο εκτελεστών που τον πυροβολεί από την θέση του οδηγού, με τους χειρισμούς που κάνει, άθελά του αποκαλύπτει μέρος των χαρακτηριστικών του που ίσως βοηθήσει τις Αρχές να τον ταυτοποιήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα