Ο καιρός την Τσικνοπέμπτη: Πότε θα βρέξει στην Αττική - Οι περιοχές με καταιγίδες

Χειμώνας στη μισή Ελλάδα, Άνοιξη στην υπόλοιπη ανήμερα της Τσικνοπέμπτης. Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα.Με βροχές και καταιγίδες στη μισή Ελλάδα θα κυλήσει η Τσικνοπέμπτη, με τα κάρβουνα να… μην παίρνουν φωτιά. Ο καιρός πάντως θα κάνει τη χάρη στους Αθηναίους, με κάποιες παραφωνίες…

Η θερμοκρασία

θα κυμανθεί από 10 μέχει 19 βαθμούς, με δυτικούς ανέμους 2 με 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης θα εκδηλώνονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σταματήσουν το αργά το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 με 16 βαθμούς.

Σάκης Αρναούτογλου: Τσικνοπέμπτη με ψύχρα, βροχή και μπόρες χιονιού

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου το πρωί της Τσικνοπέμπτης ο άστατος καιρός θα παραμείνει στην κεντρική Μακεδονία και θα μετακινηθεί και προς τα ανατολικά δίνοντας μπόρες. Χιόνια θα έχουμε στα ορεινά πάνω από τα 1000 - 1100 μέτρα και στην Ηπειρο αναμένονται επίσης μπόρες και καταιγίδες.

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα γίνει πιο άστατος στη Δυτική και ΒΔ Ελλάδα, ενώ θα έχουμε και χιονοπτώσεις στα ορεινά και πάνω από 1.000 και 1.200 μέτρα.

Το βράδυ η αστάθεια θα μεταφερθεί στο βόρειο και ΒΑ Αιγαίο και στην κεντρική ΝΔ Ελλάδα. Η θερμοκρασία το μεσημέρι αναμένεται στους 19 βαθμούς στα κεντρικά, στους 9 με 15 στα βόρεια και στους 18 στα νότια. Στα δυτικά η θερμοκρασία αναμένεται στους 16 βαθμούς και στα ανατολικά από 15 έως και 18 βαθμούς.

Στην Αττική, θα έχουμε ηλιοφάνεια το πρωί και το απόγευμα θα συννεφιάσει. Η θερμοκρασία από 7 έως 18 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσικνοπέμπτη, Πότε, Αττική -,tsiknopebti, pote, attiki -