Σάκης Αρναούτογλου: Λίβας την Παρασκευή και τοπικά έως 45 - Πότε τελικά δροσίζει

Στους 40 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά. Η πορεία του καύσωνα από τον Σάκη Αρναούτογλου.«Σαραντάρια πλας» ή αλλιώς θερμοκρασίες «40+» τις επόμενες μέρες με τον Σάκη Αρναούτογλου να επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά που εδώ και μέρες (από την προηγούμενη βδομάδα) μίλαγε για τον…

Στην Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια επίσης από το πρωί μέχρι και το βράδυ με την θερμοκρασία από 24 έως 38 βαθμούς.

Την Παρασκευή, λιακάδα από το πρωί και πολύ ζέστη με την θερμοκρασία

να κορυφώνεται. Μάλιστα θα έχουμε έναν λίβα ο οποίος θα είναι πολύ ξηρός. Ωστόσο ένας βοριάς στα ανατολικά νησιωτικά έως και 7 μποφόρ θα φέρει σημαντική δροσιά. Η θερμοκρασία στους 43 στα κεντρικά, στους 44 με 45 στα πεδινά, στους 37 στα νότια και στους 42 στα βόρεια.

Το Σάββατο επίσης λιακάδα και πολύ ζέστη με τις πιο τυχερές περιοχές να είναι από τα δυτικά των Κυκλάδων. Η θερμοκρασία στους 42 βαθμούς στα κεντρικά, στους 39 στα βόρεια και στους 36 στα νότια.

Την Κυριακή ζεστός ήλιος από το πρωί και πολύ ζέστη για ακόμη μια μέρα. Οι άνεμοι στα ανατολικά νησιωτικά από 5 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 38 στα κεντρικά και βόρεια και στους 33 στα νότια.

Τη Δευτέρα λιακάδα χωρίς ίχνος σύννεφου και ο βοριάς στο Αιγαίο παραμένει ενισχυμένος. Η θερμοκρασία στους 38 βαθμούς στα κεντρικά, στους 32 στα νότια και στους 38 στα βόρεια. Στα δυτικά θα έχουμε 42 βαθμούς και στα ανατολικά 31 έως 35.

Τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου και μέχρι τις 20 Ιουλίου δεν αλλάζει κάτι και το πιθανότερο είναι να επανέλθει ο καύσωνας με 40αρια. Το ίδιο σκηνικό μέχρι και τις 22 Ιουλίου, αλλά από τις 24 Ιουλίου υπάρχουν ενδείξεις ότι θα οπισθοχωρήσει το κύμα ζέστης και στις 25-26 Ιουλίου θα επανέλθουμε σε πιο κανονικές θερμοκρασίες.

Αναλυτικό όσα ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου για το κύμα καύσωνα.

{https://www.youtube.com/watch?v=Hfjx_qQp9-I}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκης Αρναούτογλου, Λίβας, Παρασκευή, 45 - Πότε,sakis arnaoutoglou, livas, paraskevi, 45 - pote