Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή το επόμενο 48ωρο, έντονα καιρικά φαινόμενα

Νέα επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο. Οι περιοχές, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, που θα επηρεαστούν.Ένα διήμερο με έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται στην χώρα μας με τον Σάκη Αρναούτογλου να ξεκινάει το δελτίο καιρού με την έκφραση ότι χρειάζεται προσοχή. Ειδικότερα έντονα φαινόμενα αναμένονται από…

Στη Θεσσαλονίκη

και στη Χαλκιδική ειδικά χρειάζεται προσοχή καθώς θα έχουμε πολύ έντονα φαινόμενα. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός κάπως θα ηρεμήσει αλλά οι μπόρες θα συνεχιστούν και πάλι από αργά το βράδυ. Η θερμοκρασία από 19 έως 26 βαθμούς.

Την Κυριακή, νέα φαινόμενα θα έχουμε στα Βόρειο Αιγαίο και την Χαλκιδική πριν το μεσημέρι και από εκεί και μετά τα φαινόμενα θα επισκεφθούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Τη Δευτέρα, τα φαινόμενα θα ηρεμήσουν και κάποιες μπόρες θα έχουμε στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Την Τρίτη, ο καιρός φτιάχνει περαιτέρω και θα έχουμε πραγματικό καλοκαίρι.

Την Τετάρτη πλέον θα έχουμε και ζέστη και την Πέμπτη κάποια λίγα φαινόμενα ίσως έχουμε στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Την Παρασκευή κάποια λίγα σύννεφα και τοπικά φαινόμενα αναμένονται στα ΒΔ όπως και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή των εκλογών θα έχουμε άστατο καιρό στα βόρεια της χώρας.

Πάντως κατά τον Σάκη Αρναούτογλου θα έχουμε σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας από την Τρίτη και την Τετάρτη ο υδράργυρος στα κεντρικά θα φτάσει τους 35 βαθμούς.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

{https://www.youtube.com/watch?v=3FQa-yBMsPk}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκης Αρναούτογλου, Προσοχή, 48ωρο,sakis arnaoutoglou, prosochi, 48oro