Τέμπη: Αγωνία για τον 20χρονο Γεράσιμο, τον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι

Ο 20χρονος φοιτητής παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας και δίνει μάχη για τη ζωή του μετά το δυστύχημα στα ΤέμπηΣε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 20χρονος Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού από την τραγωδία στα Τέμπη. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο 20χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος…

Δεκατρία άτομα παραμένουν στο νοσοκομείο της Λάρισας

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, στα νοσοκομεία της Λάρισας βρίσκονται 13 τραυματίες από την σύγκρουση

των δύο τρένων στα Τέμπη, εκ των οποίων οι 4 βρίσκονται σε ΜΕΘ, ενώ παράλληλα αποσωληνώθηκαν 2 άτομα.

Ταυτοποιήθηκαν 56 νεκροί - Ένα «ορφανό» δείγμα DNA

«Συνολικά ταυτοποιήθηκαν 56 νεκροί, οι οποίοι προέκυψαν μέσω της συγκριτικής ανάλυσης 58 βιολογικών υλικών που ελήφθησαν από συγγενείς θυμάτων ή προσωπικά αντικείμενα αυτών, καθώς και 108 δειγμάτων που ελήφθησαν από σορούς ή σωματικά μέλη», ανέφερε σε χθεσινή του ενημέρωση το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

«Ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών η εργαστηριακή εξέταση των βιολογικών υλικών, καθώς και η ανάλυση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ διευκρινίζει ότι «και τα 108 ληφθέντα δείγματα σορών ή σωματικών μελών αντιστοιχούν στους 56 νεκρούς, ενώ μόνο για μία περίπτωση βιολογικού υλικού, που ελήφθη από συγγενή αγνοούμενης, δεν προέκυψε αντιστοίχιση καθώς δεν βρέθηκε σχετικό δείγμα».

Σχετικά με το τελευταίο μη ταυτοποιημένο δείγμα που υπήρχε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, αφορούσε, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, «στην περίπτωση αγνοούμενου αλλοδαπού (Σύρου), ο αδελφός του οποίου εντοπίστηκε μέσω αστυνομικής συνεργασίας στην Ολλανδία. Ακολούθησε σχετικό αίτημα για την αποστολή στη χώρα μας του γενετικού του τύπου, από την επακόλουθη εξέταση του οποίου, κατέστη δυνατή η διακρίβωση της ταυτότητας του προαναφερόμενου αγνοούμενου».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέμπη, Αγωνία, 20χρονο Γεράσιμο,tebi, agonia, 20chrono gerasimo