«Το παιδί μου!»: Η κραυγή της μητέρας του Μπάμπη – Η στιγμή που έμαθε ότι βρέθηκε η σορός του στο Μεσολόγγι

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε η σορός του στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.Με μια κραυγή αντέδρασε, το απόγευμα της Δευτέρας (22/01), η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου όταν έμαθε ότι εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου στο Μεσολόγγι και, συγκεκριμένα, στον Κάμπο Ευηνοχωρίου. Η…

Ο χάρτης όπου βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου

Επισημαίνεται ότι στη βαλτώδη περιοχή της «Ευαγγελίστριας» είναι κοντά στο Παρατηρητήριο της Κλείσοβας. Επισημαίνεται ότι η Κλείσοβα είναι νησίδα στον Πατραϊκό Κόλπο και απέχει περίπου 2 χιλιόμετρα

νοτιοανατολικά του Μεσολογγίου και έχει περιφέρεια περίπου 300 βημάτων, ενώ υπάγεται στον Δήμο Μεσολογγίου.

Ακόμα, το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου, βρίσκεται εντός του τμήματος της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, που φέρει το ίδιο όνομα, δηλαδή Λιμνοθάλασσα Κλείσοβας. Με το ίδιο όνομα μέσα στη λιμνοθάλασσα υπάρχει και ιχθυοτροφείο με επιφάνεια γύρω στα 18.000 στρέμματα.

Στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, η οικογένεια ενημερώθηκε πριν λίγη ώρα για την εύρεση της σορού και σπεύδουν στο σημείο για αναγνώριση. Υπενθυμίζεται πως υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/01) στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας στην υπόθεση του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης μεταφέρθηκε στα δικαστήρια λίγο μετά τις 07:00 το πρωί για λόγους ασφαλείας, όμως η απολογία του άρχισε τέσσερις ώρες αργότερα και ήταν μαραθώνια. Επισημαίνεται ότι ο κρεοπώλης δεν άλλαξε στάση υποστηρίζοντας ότι δεν έχει εμπλοκή στην εξαφάνιση και ότι έχει πει από την πρώτη στιγμή, όλα όσα γνώριζε για την υπόθεση.

Από την πρώτη του προσαγωγή για την υπόθεση, ο 50χρονος κρεοπώλης υποστήριζε πως έχει ένα κενό μνήμης 50 λεπτών, επειδή έκανε χρήση ουσιών. Παρ' όλα αυτά, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που βγήκαν καθαρές επιβεβαίωσαν ότι έλεγε ψέματα.

Ο συλληφθείς καλείται να απαντήσει στο ερώτημα «πού είναι ο Μπάμπης;», καθώς δεν έχει «σπάσει» μέχρι στιγμή, αρνούμενος ότι έχει κάποια άμεση εμπλοκή στην εξαφάνιση του 31χρονου. Επισημαίνεται ότι ο 50χρονος κρεοπώλης ακολουθεί τη γραμμή του «δεν ξέρω, δεν είδα, δεν θυμάμαι» και αμφισβητεί όσα έχουν προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τα στίγματα του κινητού τηλεφώνου, αλλά και τα ντοκουμέντα από κάμερες ασφαλείας που του έχουν παρουσιάσει οι Αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπάμπη –, Μεσολόγγι,babi –, mesolongi