Το ξέφρενο πάρτι στην Τούμπα μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «8» του Conference LeagueΤο τελευταίο σφύριγμα της λήξης στον θρίαμβο του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (5-1) συνοδεύτηκε με έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο δικέφαλος του Βορρά πέρασε με μια εκπληκτική εμφάνιση στους «8» του…

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο εκ των

πρωταγωνιστών της μεγάλης πρόκρισης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με συμμετοχή στο πρώτο, δεύτερο και τέταρτο γκολ της ομάδας του, τόνισε: «Με την εικόνα μας μέσα στο παιχνίδι, το πάθος, την ενέργεια, το σκορ έτσι όπως ήρθε μπορεί να καταλάβει τι έγινε σήμερα και κάποιος που δεν έχει δει το ματς. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης, όπως ακουγόταν το τελευταίο διάστημα, με τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε. Θεωρώ ότι περάσαμε την κακή περίοδο, που κάθε ομάδα περνάει. Όχι τόσο κακή αγωνιστικά, απλά τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Δείξαμε όμως, σήμερα ότι είμαστε πάλι εδώ και σίγουρα δεν έχουμε αφήσει τίποτα πίσω αρνητικό».

Από την πλευρά του, ο Μπράντον Τόμας, σκόρερ του τρίτου γκολ του ΠΑΟΚ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, επεσήμανε: «Ήταν κάτι μοναδικό. Μετά από κάποιες δύσκολες ημέρες και την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Άρη. πετύχαμε αυτό. Ήταν κάτι το εκπληκτικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το χρειαζόμασταν και το πιστεύαμε. Ανατρέψαμε το σκορ του πρώτου αγώνα και τώρα ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε».

Για να προσθέσει: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε, τις δυνατότητές μας σαν ομάδα και δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι απ’ έξω. Πιστεύαμε στην ανατροπή. Έχουμε δυνατά αποδυτήρια, είμαστε δεμένοι σαν ομάδα και μαζί με τον κόσμο μας καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Θα το απολαύσουμε, θα ξεκουραστούμε και θα επιστρέψουμε για τη συνέχεια. Προσωπικά, ό,τι κάνω το αφιερώνω στον παππού μου. Είναι όλα γι’ αυτόν, σε αυτόν οφείλω το ότι είμαι ποδοσφαιριστής».

Keywords
Τυχαία Θέματα