Λάκης Γαβαλάς σε ομάδα ΔΙΑΣ: «Εσείς μια χαρά κάθεστε συνέχεια» (video)

Δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τον αγαπημένο μόδιστρο Λάκη Γαβαλά να διακωμωδεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο, την καθημερινότητα στην εποχή του κορωνοϊού.

Ο Λάκης Γαβαλάς που μένει σπίτι γιατί τα γυρίσματα του «My Style Rocks» έχουν σταματήσει προσωρινά λόγω της πανδημίας, δεν μένει και άπραγος.

Όπως

δήλωσε πριν λίγες μέρες, ο σχεδιαστής μόδας περπατάει καθημερινά 14χιλιόμετρα όπως τον έχει συμβουλεύσει ο διατροφολόγος του και στέλνοντας το μήνυμα του κάνει με τον περίπατό του με τους δύο τετράποδους φίλους του, στην άδεια Αθήνα.

Εκεί λοιπόν που περπατούσε στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ο αγαπητός σχεδιαστής πέτυχε 2 μηχανές ΔΙΑΣ που έλεγχαν την ασφάλεια της περιοχής.

«Μπορείτε να μου πείτε πότε θα ανοίξει το Ηρώδειο; Πότε θα κάνουμε παράσταση δηλαδή; Εσείς μια χαρά κάθεστε συνέχεια! Να κάτσει και ο κόσμος να δει μια ωραία παράσταση ρε παιδιά! Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα! Να πείτε στον ιό να φύγει, να φύγει!», τα «έχωσε» με τον τρόπο του στους αστυνομικούς, ο Λάκης Γαβαλάς και έκανε ακόμα και τους ίδιους να γελάσουν!

Πάντα μοναδικός! Απολαύστε τον:

Λάκης Γαβαλάς σε ομάδα ΔΙΑΣ: «Εσείς μια χαρά κάθεστε συνέχεια» (video) via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα