8 Λέξεις: Η Βικτώρια δέχεται την πρόταση γάμου – Βίντεο απόσπασμα

16:01 22/2/2021 - Πηγή: Youfly

Η εβδομάδα ξεκινά και νέο επεισόδιο θα δούμε απόψε (22/2) στη σειρά 8 Λέξεις στον ΣΚΑΪ με νέες εξελίξεις καθώς άλλες σχέσεις περνάνε σε άλλο επίπεδο και άλλες οδεύουν προς το τέλος.

8 Λέξεις: Όλα όσα θα δούμε απόψε 22/2 στο νέο επεισόδιο 171

Η παρεξήγηση ανάμεσα σε Μιχαήλ και Βικτώρια λύνεται κι εκείνη δέχεται με χαρά την πρόταση γάμου. Ο Σίμος ενημερώνει τη Σμαράγδα για τη σύλληψη του Αντώνη κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. Άναυδος κι ο Άκης, που αναγκάζεται

να πάρει πίσω όλα τα καλά λόγια που είχε πει για την επικείμενη συνεργασία του με τον Αντώνη.

Ο Νικηφόρος επιμένει με το θέμα του παιδιού, αλλά η Εύα είναι ανένδοτη. Η Ιφιγένεια αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε Σπύρο και Αλκμήνη και ζητάει τις συμβουλές του Φρίξου και της Νόνας. Την ίδια ώρα, η Αλκμήνη εξομολογείται τα συναισθήματά της στον Σπύρο και, σε μια στιγμή αδυναμίας, τον φιλάει. Ο Οδυσσέας με την Έρση και τον Μάρκο αναχωρούν για Γενεύη. Η Ναυσικά, ανήσυχη με την εμφάνιση της Μιρέλλας Κονταξή, θεωρεί ότι στοχεύει στη διεκδίκηση της Τζουλιάνας.

Δείτε βίντεο απόσπασμα:

https://youfly.com/wp-content/uploads/2021/02/8_ΛΕΞΕΙΣ_ΔΕΥΤΕΡΑ_20210222.mp4

Δείτε επίσης:

8 λέξεις: Τι θα γίνει με την Ιφιγένεια και τον Σπύρο8 λέξεις – Σοκ για Οδυσσέα: «Γιατρέ μου δεν βλέπω καθόλου»8 λέξεις: Η μεγάλη απόφαση της Ναυσικάς για τη Τζουλιάνα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post 8 Λέξεις: Η Βικτώρια δέχεται την πρόταση γάμου – Βίντεο απόσπασμα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα