8 Λέξεις: Στα άκρα η σχέση Εύας & Νικηφόρου – Βίντεο

15:33 24/2/2021 - Πηγή: Youfly

Το νέο επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις έρχεται απόψε (24/2) στις 21:00 στον ΣΚΑΪ και οι εξελίξεις θα μας συγκλονίσουν, καθώς η σχέση της Εύας και του Νικηφόρου φτάνει στα άκρα.

8 Λέξεις: Όσα θα δούμε απόψε 24/2 στο νέο επεισόδιο στον ΣΚΑΪ

Ο Οδυσσέας μπαίνει στην κλινική και ξεκινάει αμέσως τις εξετάσεις. Ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά και την επόμενη μέρα θα κάνει το χειρουργείο. Μαζί του είναι πάντα η Έρση κι ο Μάρκος. Ενώ πίσω στην Ελλάδα αγωνιά η Ναυσικά και μαζί της ο Μιχαήλ.

Καθώς και ο Σπύρος και η Νόνα στην Κέρκυρα. Στο μεταξύ, η Ναυσικά ανησυχεί πολύ για το τι θέλει απ’ αυτή η Μιρέλλα Κονταξή και κατά πόσο η Τζουλιάνα θα συνεχίσει να παραμένει μαζί της. Επισκέπτεται τον Έκτορα και τον συμβουλεύεται πάνω στη νομική διάσταση του θέματος. Οι απαντήσεις του Έκτορα δεν καθησυχάζουν τους φόβους της.

Ο Φρίξος ανακαλύπτει ότι η Έλλη έχει ξεκινήσει να γράφει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα. Μια πράξη την οποία θεωρεί αθέμιτο ανταγωνισμό και γίνεται έξαλλος. Η Εύα και ο Νικηφόρος έχουν αποφασίσει να χωρίσουν και αυτή τη φορά, δείχνουν και οι δυο αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν στα «θέλω» τους και τις πεποιθήσεις τους. Στην Ελβετία, ο γιατρός την τελευταία στιγμή ακυρώνει το χειρουργείο του Οδυσσέα κι αυτή η εξέλιξη τους ταράζει όλους.

Δείτε το βίντεο – απόσπασμα

https://youfly.com/wp-content/uploads/2021/02/8_ΛΕΞΕΙΣ_ΤΕΤΑΡΤΗΣ_20210224.mp4

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Η αντίδραση της Τζουλιάνας στον κίνδυνο της αδερφής τηςΆγριες Μέλισσες: Εξαφανίζεται ο Θέμελης – Ο ρόλος του Δούκα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post 8 Λέξεις: Στα άκρα η σχέση Εύας & Νικηφόρου – Βίντεο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα