GNTM 4: Συγκλονιστικές εμφανίσεις στο ID Catwalk (Video)

12:47 21/9/2021 - Πηγή: Youfly

Το ID Catwalk ξεκινά σήμερα στο GNTM 4 κι έρχονται συγκλονιστικές εμφανίσεις, όπως βλέπουμε στο αποκλειστικό απόσπασμα του αποψινού επεισοδίου. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και όπως βλέπουμε τα μοντέλα έχουν βάλει πολύ υψηλά τον πήχη. Ο καθένας έχει βάλει τη δική του καλλιτεχνική πινελιά και την προσωπικότητά του.

Ο Άγγελος Μπράτης, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί κι ο Δημήτρης Σκουλός κάθισαν στις καρέκλες τους κι είναι έτοιμοι να βρουν τα μοντέλα που θα περάσουν

στην επόμενη φάση. Αγόρια και κορίτσια θα αναμετρηθούν επάξια. Ποιοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Οι εμφανίσεις των μοντέλων στο ID Catwalk του GNTM 4 φαίνονται επαγγελματικές, κομψές και ακραία προσεγμένες. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι που φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα στο modeling έχουν δώσει το 100% του εαυτού τους. Οι κριτές έχουν ήδη βρει εκείνους που θα μπορούσαν να προχωρήσουν στο χώρο της μόδας.

Οι διαγωνιζόμενοι φόρεσαν τα καλά τους, ετοίμασαν τα δικά τους κόνσεπτ κι ήρθαν να κλέψουν τις εντυπώσεις. Άλλοι εμφανίζονται κομψοί κι απλοί, ενώ άλλοι το φτάνουν στα άκρα. Μία παίκτρια εμφανίζεται ως κούκλα, ενώ η Μαρία η ποδοσφαιρίστρια έβαλε την προσωπικότητά της στην πασαρέλα!

Ποιοι θα περάσουν στην επόμενη φάση των bootcamp; Δείτε τις συγκλονιστικές εμφανίσεις!

Δείτε επίσης: 

GNTM 4: Πότε μπαίνουν τα μοντέλα στο σπίτιGNTM 4: Το ID Catwalk ξεκινά – Το Golden Pass έρχεται

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post GNTM 4: Συγκλονιστικές εμφανίσεις στο ID Catwalk (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
GNTM 4, Συγκλονιστικές, ID Catwalk Video,GNTM 4, sygklonistikes, ID Catwalk Video