GNTM 4: Το «βρώμικο» παιχνίδι κι η στρατηγική της Άννας

22:30 4/10/2021 - Πηγή: Youfly

Άρχισαν τα όργανα στο GNTM 4 με τη στρατηγική της Άννας που έκανε έξαλλα μερικά μοντέλα και συγκεκριμένα τα κορίτσια που κάνει παρέα λόγω της “διπρόσωπης” συμπεριφοράς της.

Πρώτα απ’ όλα, λίγον πριν τη φωτογράφιση, τα μοντέλα μπήκαν σε πρόγραμμα κι ο Γιώργος Καράβας με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου εισέβαλαν στο σπίτι οδηγώντας τους παίκτες στο νέο ανανεωμένο στούντιο του σπιτιού τους. Τα μαθήματα πασαρέλας ολοκληρώθηκαν και τα μοντέλα ακολούθησαν ένα αυστηρό πρόγραμμα που αφορούσε τη διατροφή, αλλά και τη γυμναστική.

Ενώ ο Μάνος Δημητρούλης

υπέδειξε στα μοντέλα ότι πρέπει να τρώνε τα πάντα, ήρθε κι έδεσε το γλυκό με τη σκληρή γυμνάστρια, Ένη Αργυρού. Δεν έχασε ευκαιρία και η γυμνάστρια απαίτησε από τα μοντέλα να είναι πειθαρχημένα και στρατιωτάκια.

Η στρατηγική της Άννας στη δεύτερη δοκιμασία του GNTM 4

Η Άννα, ούσα νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, έπρεπε να δώσει disavantage σε τρία διαφορετικά άτομα στη δεύτερη φωτογράφιση. Ενώ η Άννα είχε αναφέρει στις φίλες της ότι θέλει να δυσκολέψει πιο πολύ την Κυβέλη, τελικά επέλεξε τη Ραφαέλα, τη Μαρία και την Όλγα. Κορίτσια με τα οποία έκανε παρέα. Αυτή η απόφαση όχι μόνο τις παραξένεψε, αλλά τις εξόργισε.

Μάλιστα, οι εντάσεις δεν άργησαν να φανούν, αφού η Άννα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι επέλεξε την Όλγα επειδή της τη “σπάει” κι επειδή τη θεωρεί βρωμιάρα…

Ακόμη δεν ξεκίνησε το GNTM 4 κι οι ίντριγκες αγνοφάνηκαν!

Δείτε επίσης:

GNTM 4: Ποιο μοντέλο αποχώρησε χθες 4/10 – Οι πρώτες κόντρεςGNTM 4 Spoiler Αποχώρηση 4/10: Ποιο μοντέλο φεύγει σήμεραGNTM 4: Όλα τα φαβορί μέχρι τώρα – Γυναίκες

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post GNTM 4: Το «βρώμικο» παιχνίδι κι η στρατηγική της Άννας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα