Spider-Man 3: Μεγάλες εκπλήξεις για τη νέα ταινία στο MCU

09:01 18/11/2020 - Πηγή: Youfly

Μεγάλες εκπλήξεις φαίνεται ότι έχουμε για τη νέα ταινία Spider-Man 3 το οποίο τελικά θα αποτελεί μέρος του MCU.

Spider-Man 3: Η νέα ταινία θα είναι μέρος του MCU

Τις τελευταίες εβδομάδες, το γεγονός ότι το Spider -Man 3 θα διαδραματίζεται στο Marvel Cinematic Universe

έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρότζεκτ στο Hollywood, σε συνδυασμό φυσικά με τις ενδιαφέρουσες φήμες που αιωρούνται.

Το πολυαναμενόμενο sequel θα συμπεριλαμβάνει τον Jame Foxx ως τον Electro, τον κλασικό κακό του Spider-man που προηγουμένως είχε υποδυθεί και στο Amazing Spider-Man 2 με τον Άντριου Γκάρφιλντ.

Αυτή η ανακοίνωση σε συνδυασμό με την προσθήκη του Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange, έχει οδηγήσει μερικούς fans να εικάζουν ότι η ταινία μπορεί να διεισδύσει στο τεράστιο πολυσύμπαν της Marvel με αποτέλεσμα να εμφανιστούν και προηγούμενοι Spider-Men. Ωστόσο, ενώ φημίζεται η εμπλοκή των Andrew Garfield και Tobey Maguire, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι σίγουρο, οπότε καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι.

Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι η νέα ταινία Spider-Man 3 έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα από τέλη Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε ο πρωταγωνιστής Tom Holland μέσω Instagram.

Let’s Goooooo!
Tom Holland says it's time for 'Spider-Man 3' pic.twitter.com/H9UsGJUMb9

— The Playlist (@ThePlaylist) October 26, 2020

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού το Spider-Man 3 έχει ήδη μεταφερθεί ένα μήνα αργότερα για τις 17 Δεκεμβρίου του 2021 από τον Νοέμβριο που ήταν προγραμματισμένο.

Εκτός από το χάος που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός σχεδόν σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, φαίνεται να έχει επηρεάσει ολοκληρωτικά και το πρόγραμμα κυκλοφορίας της Marvel για την τέταρτη φάση της. Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία της νέας ταινίας Spider-Man ενδέχεται να αλλάξει ξανά. Ωστόσο, θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε αλλαγή.

Όσα γνωρίζουμε για τη νέα ταινία Spider-Man 3

Στην πραγματικότητα δεν έχουμε ακόμα έναν επιβεβαιωμένο τίτλο για την ταινία, αλλά η παραγωγός Amy Pascal έχει επιβεβαιώσει ότι θα περιλαμβάνει τον τίτλο “σπίτι”, όπως και οι δύο προηγούμενες ταινίες. Έτσι, οι fans κάνουν εικασίες για τον επόμενο τίτλο συμπεριλαμβανομένων τα Home Run, Work From Home και το Homesick.

Πάντως η νέα ταινία Spider-man 3 θα αναλύσει το τέλος από το Far From Home, που άφησε τους θεατές άφωνους και δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Να υπενθυμίσουμε ότι στο τέλος της δεύτερης ταινίας ο Mysterio (Jake Gyllenhaal) ξεσκέπασε τον Peter Parker ως Spider-Man και τον ενοχοποίησε ως δολοφόνο με τον J Jonah Jameson (JK Simmons) να ηγείται μία εκστρατεία μίσους στο αμφιλεφόμενο online μπλογκ του DailyBugle.net.

Μία άλλη πιθανή πλοκή για την τρίτη ταινία περιλαμβάνει την πιθανότητα να εμφανιστούν οι Sinister Six (Doctor Octopus, Vulture, Electro, Mysterio, Sandman and Kraven the Hunter) όλοι μαζί στην οθόνη, όπως υπονοήσει η παραγωγός Amy Pascal.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι η νέα συμφωνία της Sony και της Marvel επεκτείνεται σε μία μόνο solo ταινία του Spider-Man, το Spider-Man 3 θα πρέπει να δώσει έναν λόγο στον Peter να αποχωρήσει απο το MCU.

Δείτε επίσης: 

Ant Man 3: Ο νέος «κακός» και όλες οι εξελίξεις από MarvelWandaVision: Όλα όσα ξέρουμε για τη νέα σειρά της Marvel

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Spider-Man 3: Μεγάλες εκπλήξεις για τη νέα ταινία στο MCU appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα