Star Wars: Η Disney σχεδιάζει μεγάλη επέκταση του franchise

14:58 10/12/2020 - Πηγή: Youfly

H Disney φαίνεται πως σχεδιάζει μεγάλη επέκταση του ‘σύμπαντος’ του Star Wars, ενώ θα υπάρξουν και αλλαγές ως προς την πολιτική της.

Τα νέα αυτά έρχονται ανήμερα του συνεδρίου που έχουν οι επενδυτές της Disney. Ένα τετράωρο event, κατά το οποίο αναμένεται να παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις για τον προγραμματισμό και το μέλλον. Όσον αφορά το Star Wars, υπάρχουν

αρκετές προοπτικές που βρίσκονται στο τραπέζι!

Star Wars: Όλες οι τελευταίες ενημερώσεις

Κατ’ αρχάς η τρίτη σεζόν του The Mandalorian θεωρείται δεδομένη, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Σίγουρα θα υπάρξει ενημέρωση για την τηλεοπτική σειρά Obi-Wan Kenobi, στην οποία ο Ewan McGregor επαναλαμβάνει τον εμβληματικό ρόλο του Jedi Knight! Σύμφωνα με πληροφορίες, θα προβληθεί ως περιορισμένη σειρά έξι επεισοδίων και όχι ως μια συνεχιζόμενη ιστορία. Χρονικά, η σειρά ξεκινάει περίπου οχτώ χρόνια μετά το Revenge of the Sith. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες, οπότε πληροφορίες που αφορούν τον τίτλο ή άλλες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στο επόμενο διάστημα.

Η σειρά Cassian Andor αναμένεται να ενημερωθεί. Το prequel έχει τον Diego Luna να επαναλαμβάνει τον ρόλο του στο Rogue One, ως κατάσκοπος Rebel. Ο Alan Tudyk έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι θα επαναλάβει τον ρόλο του ως K-2SO. Ο Luna πρόσφατα είπε ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα στο Λονδίνο.

Δίπλα σε αυτά φαίνεται πως υπάρχει και μια σειρά με γυναικείους χαρακτήρες σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στην παραγωγή της σειράς βρίσκεται η συνδημιουργός της ”Ρωσικής κούκλας”, Leslye Headland. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά αυτή θα ακολουθήσει ένα διαφορετικό χρονοδιάγραμμα ως προς άλλα προγράμματα του Star Wars. Τέλος, στα σκαριά βρίσκεται και μια άλλη σειρά κινουμένων σχεδίων, το Bad Batch, που έχει οριστεί μετά τo The Clone Wars.

Η Disney+ περνάει σε πρώτο πλάνο

Επίσης πολύ ενδιαφέρουσα είναι η είδηση ότι η Disney σκέφτεται να μετατοπίσει εντελώς το ενδιαφέρον της για το Star Wars στην μικρή οθόνη και όχι τόσο στις κινηματογραφικές αίθουσες. Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσει την Disney +, η οποία ήδη έχει συγκεντρώσει το εντυπωσιακό νούμερο των 74 εκατομμύριων συνδρομητών μέσα σέ μόλις ένα χρόνο!

Δείτε επίσης:

The Mandalorian: Η σειρά Star Wars no.3 σε αριθμό προβολώνStar Wars: O George Lucas για το σενάριο της χαμένης τριλογίας

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Star Wars: Η Disney σχεδιάζει μεγάλη επέκταση του franchise appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα