The Guilty: Η νέα ταινία του Jake Gyllenhaal έρχεται στο Netflix

20:30 26/3/2021 - Πηγή: Youfly

Σε μια χρονιά με πάρα πολλές νέες προσθήκες για το Netflix, η επερχόμενη ταινία The Guilty με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal, τραβάει τα βλέμματα. Τι θα περιλαμβάνει το remake του Δανέζικου θρίλερ;

H ταινία The Guilty που θα δούμε μέσα στην χρονιά να κυκλοφορεί από το Netflix, στην ουσία είναι το remake της ομώνυμης δημοφιλής Δανέζικης ταινίας.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Antonie Fuqua ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Nic Pizzolato, δημιουργός του The Magnificent Seven, True Detective του HBO και Deadwood: The Movie.

Η υπόθεση της ταινίας – remake

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Jake Gyllenhaal, που βρίσκεται πίσω και από την εταιρεία παραγωγής Nine Stories Productions. Ο σπουδαίος ηθοποιός έχει μεγάλη έφεση σε αντίστοιχες ταινίες εγκλήματος, με στοιχεία θρίλερ. Δύσκολα ξεχνιούνται οι εμβληματικές ερμηνείες του σε Zodiac, Νυχτερινός Ανταποκριτής και Prisoners.

Όσον αφορά την πλοκή αυτή θα εστιάζει σε έναν ξεπεσμένο αστυνομικό. Ο τελευταίος ενώ έχει υποβαθμιστεί πλέον στην υπηρεσία τηλεφωνικών κλήσεων του τμήματος, μια μέρα θα δεχθεί ένα τηλεφώνημα που θα τα αλλάξει όλα. Στην άλλη πλευρά του ακουστικού βρίσκεται μια γυναίκα, που την έχουν απαγάγει.

Η ακριβής ημερομηνία της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο του 2021. Δίπλα στο πρωταγωνιστή θα βρίσκονται η μικρή Vivien Lyra Blair (Bird Box, Station 19, Band-Aid) καθώς και ο Gillian Zinser (Savages, Liars All). Αν και τα περισσότερα ονόματα του καστ έχουν ανακοινωθεί, δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα αναλυτικά οι ρόλοι που θα έχουν στην ταινία, πέραν των πρωταγωνιστικών.

Αυτή θα είναι η τρίτη ταινία του Jake Gyllenhaal στο Netflix, μετά την ταινία τρόμου Velvet Buzzsaw και την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας Okja. 

Δείτε ακόμα:

Αστυνομικές σειρές στο Netflix για βράδια γεμάτα αγωνίαNetflix: Ψυχολογικά θρίλερ για να μην κλείσεις μάτιNetflix: Σκανδιναβικές δραματικές σειρές και ταινίες εγκλήματος

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post The Guilty: Η νέα ταινία του Jake Gyllenhaal έρχεται στο Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Guilty, Jake Gyllenhaal,Netflix