Άγριες Μέλισσες: Ο ευνουχισμός του Βόσκαρη & οι αντιδράσεις του κοινού

12:03 1/4/2021 - Πηγή: Youfly

Η αλήθεια είναι πως πολλοί περίμεναν για αυτή την σκηνή. Είτε επειδή είχε ήδη γραφτεί, είτε επειδή το επιθυμούσαν όσο τίποτα άλλο. Ο ευνουχισμός του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες, σε κάποιους έφερε αποστροφή, ενώ σε άλλους ικανοποίηση. Οι εικόνες που προβλήθηκαν ήταν πολύ σκληρές, με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν μέσα από το Twitter τα φρικτά του βασανιστήρια.

Η είσοδός τους στις φυλακές, ήταν καθοριστική. Το πρόσωπό του ήταν γεμάτο οργή για την Ελένη Σταμίρη, αλλά και απόγνωση. Απομονωμένος

στο κελί του, χάθηκε στις σκέψεις του, μέχρι οι συγκρατούμενοί του να τον επισκεφτούν. Ο ένας από αυτούς τον ρώτησε αν τον θυμάται, με τον Μάνο Βόσκαρη να δυσκολεύεται να αναγνωρίσει το πρόσωπό του.

“Είμαι από τις φυλακές στην Κέρκυρα, διευθυντά”

Αμέσως, ο τρόμος ζωγραφίστηκε στο βλέμμα του πρωταγωνιστή, με τον ευνουχισμό του Βόσκαρη (που ακολούθησε στη συνέχεια) να κόβει την ανάσα των τηλεθεατών. Εικόνες σκληρές και απάνθρωπες, στηριζόμενες στους “άγραφους νόμους” της φυλακής. Τα σχόλια στο Twitter ήταν μεικτά, καθώς κάποιοι χάρηκαν για την εξέλιξη αυτή, ενώ άλλοι ανατρίχιασαν αηδιασμένοι.

Βόσκαρης: OXI OXI OXI
Όλη η Ελλάδα: NAI NAI NAI #AgriesMelisses pic.twitter.com/pyBojPL8YE

— Astathios (@Astathios_) March 31, 2021

Όπως και να έχει, ο ευνουχισμός του Βόσκαρη ήταν λυτρωτικός στις Άγριες Μέλισσες, καθώς υπέφερε με τον ίδιο τρόπο που υπέφεραν πολλές γυναίκες στα χέρια του. Σίγουρα, θα ακολουθήσουν κι άλλες σκληρές σκηνές στα επόμενα επεισόδια, μέχρι ο κεντρικός ήρωας να οδηγηθεί στο τέλος του… Όσο για τον Βασίλη Μπισμπίκη; Απλά μοναδικός!

Ο Μπισμπικης είναι σπουδαίος ηθοποιός. Ο καλύτερος Βοσκαρης που θα μπορούσε να υπάρξει. #AgriesMelisses

— Η συνήγορος της Μίνας (@minas_attorney) March 31, 2021

Περίμενα ότι δε θα τον λυπηθώ αλλά….αουτς #AgriesMelisses https://t.co/P9R4rJYNPl

— TO Kathiki (@KathikiMeApopsi) March 31, 2021

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Μιλτιάδης καταστρέφει τον ΝικηφόροΆγριες Μέλισσες: Η πραγματική φυλακή είναι στην ψυχή – Τί είδαμε χθες

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Ο ευνουχισμός του Βόσκαρη & οι αντιδράσεις του κοινού appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
ευνουχισμος βοσκαρη, ευνουχισμόσ του βοσκαρη
Τυχαία Θέματα