Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτή είναι η νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ

10:12 23/7/2021 - Πηγή: Youfly

Φαίνεται πως οι δύο πλευρές βρήκαν τελικά μία μέση λύση. Τόσο η Αντελίνα Βαρθακούρη, όσο και ο ΣΚΑΙ κατέληξαν σε μία νέα εκπομπή, με τη συμφωνία να κλείνει τις επόμενες ημέρες. Μετά το Σου Κου Family και έχοντας συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ο σταθμός και η ίδια αναζητούσαν λύσεις για να μείνουν και οι δυο ικανοποιημένοι.

Τελευταία είχε ακουστεί πως

η Αντελίνα Βαρθακούρη θα κάνει μία εκπομπή μαγνητοσκοπημένη, με επίκεντρο τις τοποθετήσεις προϊόντων. Αυτό, φυσικά, δεν άρεσε στην παρουσιάστρια, η οποία επιθυμεί να κάνει ένα πρόγραμμα ζωντανό, βασισμένο στην επικαιρότητα. Προτάσεις υπήρξαν και για το My Style Rocks, αλλά και για το Top Chef, όμως δεν ευδοκίμησαν.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλει ένα project ανάλαφρο, διασκεδαστικό και ενημερωτικό. Έτσι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, το κανάλι συμφώνησε σε ένα ζωντανό lifestyle μαγκαζίνο, διάρκειας μιάμιση ώρας. Αυτό -πιθανότατα- θα προβάλλεται μετά το Dot και πριν από την εκπομπή που θα αντικαταστήσει το Σου Κου Family, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη παραμένει για έναν ακόμη χρόνο στον ΣΚΑΙ, με το κοινό να την απολαμβάνει στη νέα της εκπομπή, τα Σαββατοκύριακα. Σχετικά με τα ονόματα που θα πλαισιώσουν αυτή την μικρή εκπομπή, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα της Αντελίνας είχε ακουστεί και για την πρωινή ζώνη του OPEN. Η παρουσιάστρια, όμως, παραμένει στον ΣΚΑΙ, με την Ελένη Τσολάκη να αναλαμβάνει τη ζώνη του πρωινού.

Δείτε επίσης:

Σου Κου Family: Ένα αντίο γεμάτο δάκρυα από Αντελίνα και ΧάρηΤο τηλεοπτικό μέλλον για Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο Youfly.com

The post Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτή είναι η νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα