Δημήτρης Ουγγαρέζος: Φεύγει από το Πρωινό και φλερτάρει με Ναταλία Γερμανού;

21:35 20/5/2021 - Πηγή: Youfly

Οι ηχηρές μεταγραφές και αλλαγές στα κανάλια, συνεχίζονται δυναμικά. Λίγο πριν η φετινή σεζόν (2020-2021) φτάσει στο τέλος της, παρουσιαστές και εκπομπές κάνουν τα δικά τους ζικ – ζακ, μέχρι να βρουν το νέο τους σπίτι. Μετά την Δανάη Μπάρκα, την Ελεονώρα Μελέτη και -πιθανότατα- τις Κατερίνα Καινούργιου και Σίσσυ Χρηστίδου, σειρά παίρνει από άλλο πόστο,

ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αφήνοντας πίσω του το Πρωινό ANT1.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος επέστρεψε για να μείνει. Κι ενώ όλα δείχνουν πως συνεχίζουν κανονικά τη νέα σεζόν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη για την παραμονή του στο κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youfly.com, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι πολύ προβληματισμένος τον τελευταίο καιρό. Όπως πιστεύει και θεωρεί ο ίδιος, ο ANT1, αλλά και η εκπομπή “Το Πρωινό” δεν του έχουν προσδώσει την αξία που του αρμόζει. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως έχουν περάσει αρκετά χρόνια, χωρίς να υπάρξουν συζητήσεις για τη δική του εκπομπή στο κανάλι ή έναν πιο κεντρικό ρόλο σε αυτό.

Ο δρόμος προς… το “Καλύτερα δε Γίνεται”

Φαίνεται λοιπόν πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σκέφτεται σοβαρά να αφήσει το Πρωινό, αλλά και τον ANT1, φλερτάροντας με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Φυσικά, η επιθυμία του αυτή δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί τόσο απλά. Και να ο λόγος.

Όπως είχε πρόσφατα αποκαλύψει το Youfly.com, ο Κώστας Τσουρός, που βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από το MEGA. Μόνο εάν οι συζητήσεις αυτές καρποφορήσουν και ο τελευταίος φύγει τελικά από την εκπομπή, θα ανοίξει ο δρόμος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο προς το Καλύτερα Δεν Γίνεται. Μέχρι τότε, όλα βρίσκονται στον αέρα για τον παρουσιαστή, ο οποίος επιθυμεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Η μεταγραφή του από το Πρωινό ANT1 στον ALPHA είναι ανοιχτή, και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει κάνει -ήδη- γνωστή την επιθυμία του αυτή στα πλατώ του ANT1.

Δείτε επίσης:

Ηχηρές μεταγραφές στα κανάλια – Όλο το παρασκήνιοΟι μεταγραφές στα κανάλια ξεκίνησαν και τα τηλέφωνα, όχι όλων, χτυπούν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: Φεύγει από το Πρωινό και φλερτάρει με Ναταλία Γερμανού; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα