Γιώργος Τσαλίκης: Από το Big Brother σε σόου του ANT1

13:33 16/9/2021 - Πηγή: Youfly

Μπορεί να μην ήταν γραφτό του να παρουσιάσει το Big Brother αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τον δούμε στην τηλεόραση. Για ποιο πρόγραμμα του ANT1 θεωρείται το μεγάλο φαβορί ο Γιώργος Τσαλίκης;

Αρκετές επιστροφές γνωστών talent shows θα έχουμε τη φετινή χρονιά. Μετά το X-Factor

το οποίο θα προβληθεί από το MEGA, κάτι αντίστοιχο θα δούμε και με ένα ακόμα. Ο λόγος για το Super Idol ή Pop Idol, το οποίο θα επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του ΑΝΤ1, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν προορίζεται για την κριτική επιτροπή ή την παρουσίαση. Θυμίζουμε ότι από το συγκεκριμένο show έχουν περάσει ο Ηλίας Ψινάκης, η Έλενα Κατραβά και αρκετά ακόμα πρόσωπα, κυρίως από την κριτική επιιτροπή.

Το talent show αναμένεται να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν και για την ακρίβεια μετά την ολοκλήρωση του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Δείτε ακόμα:

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Πρωτόγνωρο φιάσκο με τον παρουσιαστήTo X Factor στο MEGA – Όλο το παρασκήνιο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Γιώργος Τσαλίκης: Από το Big Brother σε σόου του ANT1 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα