Η Φάρμα: Ποιοι φεύγουν και ποιοι διεκδικούν το έπαθλο

20:41 12/5/2021 - Πηγή: Youfly

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το ριάλιτι του ANT1, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Μέχρι να φθάσει όμως εκείνη η στιγμή, ποιοι φεύγουν οριστικά από την φάρμα, αλλά και ποιοι θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ καθώς και το αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού; Το youfly.com έχει το ρεπορτάζ.

Μπορεί τηλεοπτικά να παρακολουθούμε αυτή τη στιγμή τη ζωή έντεκα παικτών, ωστόσο το παιχνίδι προ ημερών

κατέβασε ρολά με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων. Τα τελευταία επεισόδια και συγκεκριμένα ο ημιτελικός και ο τελικός σαφέστατα είχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η προβολή αυτών θα γίνει την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Ιουνίου.

Ποιοι αγρότες φεύγουν από τη Φάρμα

Στο αγρόκτημα του ΑΝΤ1 και στον απόηχο της αποχώρησης του Στράτου Τζώρτζογλου οι αγρότες προσπαθούν να επιβιώσουν, μαχόμενοι για τα έπαθλα του επιστάτη. Η έλευση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου έχει φέρει αναμφίβολα έναν άλλο αέρα στη Φάρμα. Την ίδια στιγμή Ντούπης και Κατσογρεσάκη έρχονται σε ρήξη, ενώ ο Ιατρόπουλος συνεχίζει να ηγείται των αγροτικών εργασιών. Ποιοι φεύγουν σύντομα και ποιοι μένουν να πολεμούν για το μεγάλο έπαθλο στην φάρμα;

Σύντομα, η παρέα των έντεκα αυτή τη στιγμή αγροτών θα μειωθεί, καθώς έτσι επιβάλλουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποχωρήσουν πέντε παίκτες. Και αυτοί είναι οι Μιχάλης Ιατρόπουλος, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Μαρία Μιχαλοπούλου και οι αδελφές Τσικιτίκου.

….και ποιοι διεκδικούν μια θέση στον τελικό

Και οι αν προαναφερθέντες βγάζουν τις γαλότσες τους και αποχωρούν οριστικά από το παιχνίδι, υπάρχουν άλλοι έξι που δεν το βάζουν κάτω. Και είναι αυτοί που διεκδικούν με αξιώσεις το μεγάλο έπαθλο.

Πρόκειται για το παρεάκι αποτελούμενο από τους Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπη), Βασίλη Θεοδωρόπουλο και Κυριακή Κατσογρεσάκη καθώς και τους Κάτια Δέδε και Κώστα Γκρέκα. Σημειωτέον οι δύο τελευταίοι δεν είχαν μπει εξ αρχής στο παιχνίδι, ωστόσο κατάφεραν  να αφομοιωθούν στην ομάδα.

Δείτε επίσης:

ANT1: Πότε τελειώνουν Άγριες Μέλισσες, Ήλιος, Φάρμα και YFSFΑΝΤ1: Πότε τελειώνουν Άγριες Μέλισσες και Φάρμα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Φάρμα: Ποιοι φεύγουν και ποιοι διεκδικούν το έπαθλο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα