Θρήνος στο Ηνωμένο Βασίλειο – Πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος

14:24 9/4/2021 - Πηγή: Youfly

Μόλις πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε σε ηλικία 99 ετών. Ο επί 75 χρόνια σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου και Δούκας του Εδιμβούργου έφυγε από τη ζωή στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Πιο συγκεκριμένα, την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η βασιλική οικογένεια μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. Με μία αριστοκρατική φωτογραφία του Φίλιππου, η Βασίλισσα επέλεξε να ενημερώσει όλον τον κόσμο για την απώλεια αυτή.

Ειδικότερα, η ανάρτηση

γράφει τα εξής: «Με βαθιά λύπη η Αυτού Μεγαλειότητα Η Βασίλισσα ανακοινώνει τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, του Υψηλότατου Πρίγκιπα Φίλιππου, Δούκα του Εδιμβούργου. Ο Υψηλότατος έφυγε από τη ζωή ειρηνικά σήμερα το πρωί στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Η βασιλική οικογένεια ενώνεται με ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο για να θρηνήσει την απώλειά του. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα»

Η δημοσίευση της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, για την είδηση ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Διαβάστε περισσότερα νέα σχετικά με τον Πολιτισμό.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook . Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Θρήνος στο Ηνωμένο Βασίλειο – Πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα