Βρανά – Καπουτζίδης: Η πιο φάλτσα σοπράνο τους ενώνει στο θέατρο

12:07 11/9/2021 - Πηγή: Youfly

Η ιστορία της διάσημης παράφωνης σοπράνο, Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς, είναι η αφορμή για να ανέβει στη σκηνή -με πρόζα αυτη τη φορά- η αγαπημένη stand up comedian Κατερίνα Βρανά. Εκεί θα συναντήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη που επιστρέφει ως ηθοποιός στο θέατρο 7 χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση.

Η παράσταση με τίτλο «Florence- Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε από τη γη» του Peter Quilter ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία της έμπειρης

Θέμιδας Μαρσέλλου, η οποία σε λίγες μέρες ολοκληρώνει τη διανομή και ξεκινάει πρόβες. Το έργο πρωτοανέβηκε το 2005 με τον πρωτότυπο τίτλο “Glorious” και έχει αποσπάσει πολλά βραβεία σε όλο τον κόσμο.

Που και πότε θα απολαμβάνουμε την «Florence- Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε από τη γη»

Η ξεκαρδιστική κωμωδία θα παίζεται κάθε Κυριακή βράδυ, Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο ΗΒΗ, που είναι άλλωστε η θεατρική στέγη του Γιώργου Καπουτζίδη καθώς από Τετάρτη έως Κυριακή απόγευμα θα φιλοξενεί για 3η σεζόν την sold out επιτυχία «Οποιος θέλει να χωρίσει …να σηκώσει το χέρι του» που ο ίδιος έγραψε και σκηνοθετεί.

Η παράσταση «Florence- Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε από τη γη» θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου και πρόκειται για μια παραγωγή της People Entertainment Group σε συνεργασία με τις «Θεατρικές Σκηνές».

Δείτε επίσης: 

Όλες οι Θεατρικές παραστάσεις για την σεζόν 2021 – 2022Θέατρο Παλλάς: H κωμωδία της χρονιάς με All Star θίασο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Βρανά – Καπουτζίδης: Η πιο φάλτσα σοπράνο τους ενώνει στο θέατρο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα