Tυροσαλάτα και πίτες με σκόρδο

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ:1 κομμάτι (250γρ.) φέτα2 κουταλιές μυζήθρα (αναρή) ανάλατη2 κουταλιές φρέσκο γάλα1 κουταλιά λάδι5-6 πιπεριές τουρσί (για το γαρνίρισμα)Λίγο πιπέριΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ:3 πίτες για wrap,1 κουταλιά ελαιόλαδο,½ κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη,λίγο αλάτιΕκτέλεσηΠροθερμαίνετε το φούρνο στους 190οC. Κόβετε την κάθε πίτα σε όγδοα.Απλώνετε τα κομμάτια σε ένα ταψί στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητική λαδόκολλα.Ραντίζετε με τη μια κουταλιά ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με το σκόρδο και λίγο αλάτι.Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 10-12 λεπτά. Αφήνετε τις πίτες να κρυώσουν.Σε ένα μπλέντερ βάζετε όλα τα υλικά για την τυροσαλάτα.Τα χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.Δοκιμάζετε τη γεύση και προσθέτετε επιπλέον αλάτι και πιπέρι αν χρειάζεται.Τοποθετείτε την τυροσαλάτα σε ένα μπολ, γαρνίρετε με τις πιπεριές και σερβίρετε με τις πίτες σκόρδου.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Tυροσαλάτα,Tyrosalata