Αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα φράουλας

4 άτομα/ 60’ / ΕΥΚΟΛΟ

ΥΛΙΚΑ

12 αρνίσια παϊδάκια

3 κλωνάρια Θυμάρι φρέσκο

2 φύλλα φασκόμηλο

3 κουταλιές Ελαιόλαδο

Αλάτι πιπέρι

Για τη Σάλτσα:

1 φλιτζ. κουμανταρια

1 κουταλιά μαύρη ζάχαρη

4-5 φράουλες

½ κουταλάκι εστραγκόν

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κτυπάτε ελαφρώς τα παϊδάκια και τα απλώνετε σε ένα ταψί.

Ψιλοκόβετε τα φρέσκα αρωματικά και τα βάζετε πάνω στα παϊδάκια.

Προσθέτετε το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε με τα χέρια.

Σε ζεστό τηγάνι ή σχάρα ψήνετε τα παϊδάκια γυρνώντας τα

συνέχεια και από τις δύο πλευρές για να ψηθούν ομοιόμορφα. Προσοχή να μην τα παραψήσετε γιατί θα σας στεγνώσουν.

Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζετε τη ζάχαρη, τη κουμανταρία, το εστραγκόν και τις φράουλες, ανακατεύετε και ψήνετε μέχρι να μειωθεί κατά το ήμισυ.

Ακολούθως βάζετε τα υλικά στο μπλέντερ και πολτοποιείται.

Βάζετε τα ψημένα παϊδάκια στην σάλτσα, τα γυρνάτε και από τις δύο πλευρές για να καλυφθούν με σάλτσα και σερβίρεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα