Ασιατικές χοιρινές λωρίδες με νουντλς

Προσθήκη στα αγαπημένα

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. νούντλς

Για το χοιρινό:

1 χοιρινό ψαρονέφρι 350γρ σε λεπτές λωρίδες1 κ.γ. corn flour1 κ.σ. σόγια σος

Για τα λαχανικά:

1 κόκκινο πιπέρι σε λεπτές λωρίδες1 κίτρινο πιπέρι σε λεπτές λωρίδες1 φλ. μανιτάρια σε φέτες1 κρεμμύδι φρέσκο σε φέτες για γαρνίρισμα

Για τη σάλτσα:

8 κ.σ. σόγια σος2 κ.γ. μέλι1 κ.σ. χυμό λεμόνι3 κ.σ. όϊστερ σος

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το ελαιόλαδο με το χοιρινό

για 3 λεπτά μέχρι να ροδίσει ελαφρά.

Προσθέτουμε τα πιπέρια και μανιτάρια και σοτάρουμε για ακόμη 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Βάζουμε τη σάλτσα και ψήνουμε 1-2 λεπτά μέχρι να δέσουν.

Εν τω μεταξύ βράζουμε τα νουντλς. Κρατάμε 1/3 φλ. από το νερό τους.

Ρίχνουμε τα νούντλς στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε. Αν είναι πολύ στεγνά βάζουμε λίγο από το νερό των νούντλς.

Γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμύδι και σερβίρουμε αμέσως.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασιατικές,asiatikes