Βράβευση της εκπαιδευτικού Χατζηκαλλινικίδου Σοφίας στον 23ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Εταιρείας Τεχνών, Επιστήμης και Πολιτισμού Κερατσινίου, για το θεατρικό της έργο “Χαμένοι στο Διαδίκτυο”

11:22 5/1/2024 - Πηγή: Sch

23ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός της Εταιρείας Τεχνών, Επιστήμης και Πολιτισμού Κερατσινίου (Ε.Τ.Ε.Π.Κ.), 1000 και πάνω συμμετοχές πανελλαδικά, θεατρικών έργων, διηγημάτων, δοκιμίων, παραμυθιών, ποίησης ενηλίκων, νέων και παιδιών και η εκπαιδευτικός Χατζηκαλλινικίδου Σοφία του Δημοτικού Σχολείου  Πενταπλατάνου Γιαννιτσών, βρέθηκε με τους μαθητές της, που "ζωντάνεψαν" το θεατρικό κείμενο, στην πρώτη θέση στην απονομή των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2023, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα

Μερκούρη΄, στο Κερατσίνι. Το έργο "Χαμένοι στο Διαδίκτυο" που απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία: θεατρικά ενηλίκων, είναι ένα διαπολιτισμικό θεατρικό έργο που γράφτηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του προγράμματος Erasmus, στο οποίο συμμετείχε το σχολείο μας. Ένα θεατρικό που εστιάζει στη σχέση των νέων με το διαδίκτυο και ό,τι αυτή συνεπάγεται. Το κείμενο εκτός από ελληνικούς έχει και αγγλικούς διαλόγους, τους οποίους επιμελήθηκε η καθηγήτρια Αγγλικών του σχολείου, κα Βασιλική Μίγκου. Η πρωτοβουλία για τη συγγραφή του συγκεκριμένου θεατρικού ήταν της καθηγήτριας των γαλλικών και συντονίστριας του προγράμματος, κας Ιωάννας Καρύπη. Ευχαριστούμε τους κριτικούς της Εταιρείας Τεχνών, Επιστήμης και Πολιτισμού για την αναγνώριση και τη διάκριση που μας έκαναν στη απονομή των βραβείων!

Keywords
Τυχαία Θέματα