ΠΑΣΧΑ ΜΕ LG: ΒΡΕΣ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Το Πάσχα πλησιάζει, δεν έχουν μείνει πολλές μέρες. Πριν καλά καλά το καταλάβεις θα βρίσκεσαι στο Πασχαλινό τραπέζι, γεμάτο νόστιμα φαγητά έτοιμα να πυροδοτήσουν τους γευστικούς σου κάλυκες. Οι παγωμένες μπύρες και τα αναψυκτικά, το δροσερό κρασί, ο πάγος για το τσίπουρο που μόλις άνοιξες και μοσχοβόλησε όλο το σπίτι, το γλυκό που ετοίμασες για αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα, δίνουν στους καλεσμένους σου την αίσθηση πως έχεις κάνει τα πάντα για να τους περιποιηθείς. Στο τέλος, όλοι θα θυμούνται αυτό το Πάσχα.

Κι εσύ βεβαίως. Όχι μόνο γιατί κόπιασες και τελικά είδες το χαμόγελο στα χείλη όλων, αλλά γιατί είχες και έναν πολύτιμο βοηθό, που έκανε τα πάντα διατηρώντας φρέσκα τα υλικά και αναλλοίωτες τις γεύσεις. Όχι, όλα τα παραπάνω δεν είναι απλά ένα όνειρο. Είναι όλα όσα έχεις στο μυαλό σου για να περάσεις ιδανικά την Κυριακή εκείνη και θα υλοποιηθούν με σύμμαχο το Ψυγείο Ντουλάπα LG GSXV81PZLE Inox. Η μεγάλη του χωρητικότητα, που φτάνει τα 635 λίτρα και οι σύγχρονες τεχνολογίες του, θα σου δώσουν την ευκαιρία να μην τρέχεις για ψώνια την τελευταία στιγμή ώστε να μην χαθεί η φρεσκάδα και τα αρώματα των τροφίμων. Θα είναι ίσως η πρώτη φορά που προγραμματίζεις ένα τόσο σημαντικό και πλούσιο γεύμα, όπου όλα θα κυλίσουν ακριβώς όπως τα έχεις σκεφτεί. Μην χάνεις χρόνο. Μπες στο site ή έλα σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος για να αποκτήσεις το ψυγείο που πάντοτε ονειρευόσουν. Έτσι και αλλιώς, Πάσχα είναι, δεν θα κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου;

InstaView πάνελ – Κομψό design

Έχεις αναλογιστεί ότι τις περισσότερες φορές ανοίγεις το ψυγείο χωρίς λόγο ή απλά για να ρίξεις μια ματιά αν έχεις ή αν σου λείπει κάτι; Ακόμα και για να χορτάσεις με τα μάτια, όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό. Έχεις σκεφτεί ότι έτσι η συσκευή έχει συνεχείς απώλειες θερμοκρασίας και μέχρι να επανέλθει στη ρύθμιση που έχεις ορίσει θα κάψει περισσότερο ρεύμα; Άραγε, υπάρχει τρόπος να μην συμβαίνει αυτό; Ναι, χάρη στην LG και το InstaViewπάνελ.

Με την τεχνολογία Door-in-Door να εξελίσσεται συνεχώς, το Ψυγείο Ντουλάπα LG GSXV81PZLE Inox διαθέτει το InstaView Door-in-Door της LG. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να χτυπήσεις ελαφρά δυο φορές στο κομψό γυάλινο πάνελ που βρίσκεται στο εξωτερικό της πόρτας. Έτσι, ο θάλαμος του ψυγείου φωτίζεται και έχεις άμεση εικόνα για το περιεχόμενό του, χωρίς την οποιαδήποτε απώλεια ψύξης. Με τον τρόπο αυτό, διατηρείς τα τρόφιμα φρέσκα για ακόμα περισσότερο διάστημα και η υφή τους παραμένει αναλλοίωτη, καθώς δεν επηρεάζεται πλέον αρνητικά από τις συνεχείς αυξομειώσεις της θερμοκρασίας.

Τέλος, βάλε στην εξίσωση και τον κομψό σχεδιασμό που ξεχωρίζει και θα αναβαθμίσει την αισθητική και τη διακόσμηση της κουζίνας σου με τρόπο που ίσως δεν είχες φανταστεί ως τώρα.

Μεγάλη Χωρητικότητα

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Ψυγείου Ντουλάπα LG GSXV81PZLE Inox και κύριος λόγος να το επιλέξεις για το νοικοκυριό σου είναι η μεγάλη του χωρητικότητα. Πραγματικά, θα ξεχάσεις πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για ψώνια, μιας και με μια μόνο έξοδο για αγορές θα το γεμίζεις με όσα θα χρειαστείς για μεγάλο χρονικό διάστημα και πάλι θα μένει χώρος για την άνετη κυκλοφορία του αέρα. Άσε που Πάσχα έρχεται, δεν θέλεις ακόμα περισσότερο χώρο για τα παϊδάκια, το κοτόπουλο, τις μπριζόλες, τα λουκάνικα, τις σεφταλιές, το κοκορέτσι, το κοντοσούβλι και όλα όσα κάνουν τη γειτονιά ολόκληρη να ψάχνει που είναι αυτή η ψησταριά που τους έχει σπάσει τη μύτη; Θα πιείτε και κάτι παραπάνω λόγω της ημέρας, ζέστη θα έχει. Τα καταστήματα κλειστά. Είναι δυνατό να περιμένεις να αδειάσει πρώτα ο θάλαμος για να βάλεις μέσα τα ποτά; Όχι βέβαια. Γι’ αυτό, πριν δημιουργηθεί η ανάγκη και τρέχεις και δε φτάνεις, φρόντισε να κάνεις δικό σου το ψυγείο των ονείρων σου.

Ταυτόχρονα, με το σύστημα Nature-FRESH, όλα τα φρούτα και λαχανικά θα κρατήσουν τους χυμούς τους, τη γεμάτη γεύση και τη θρεπτική τους αξία, για όσο διάστημα παραμείνουν στο ψυγείο. Για να διακοσμήσεις με ό,τι καλύτερο την τούρτα που ετοίμασες για το Πάσχα και να προσφέρεις στους μικρούς σου καλεσμένους χυμούς γεμάτους βιταμίνες.

Πολλαπλή Ροή Αέρα για Βέλτιστη Θερμοκρασία Παντού

Κάποτε, έσπαγες το κεφάλι σου πού θα τοποθετήσεις τα διαφορετικά τρόφιμα για να διατηρηθούν όσο το δυνατό πιο φρέσκα. Με το Ψυγείο Ντουλάπα LG GSXV81PZLE Inox αποχαιρετάς οριστικά αυτόν τον προβληματισμό, μιας και φροντίζει για τη διοχέτευση της απαραίτητης ποσότητας ψυχρού αέρα προς κάθε κατεύθυνση και σημείο.

Με το σύστημα LG Linear-Cooling, η συσκευή ελέγχει τις αποκλίσεις της θερμοκρασίας με ακρίβεια ±0,5 ℃ και εσύ απολαμβάνεις φρέσκα τρόφιμα, έχοντας τη σιγουριά ότι προσφέρεις στον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα ό,τι καλύτερο από πλευράς συντήρησης. Από την πρώτη στιγμή θα καταλάβεις ότι η φρεσκάδα δεν είναι πλέον προνόμιο, αλλά μέρος της καθημερινότητας και διαρκεί για πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα ψύξης.

Η ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας στον θάλαμο ενισχύεται με την τεχνολογία DoorCooling της LG. Επιπλέον, η ψύξη επιταχύνεται σε σχέση με τις συμβατικές συσκευές και μειώνεται σημαντικά η διαφορά θερμοκρασίας ανάμεσα στα εσωτερικά τμήματα και τις πόρτες στο πλάι του θαλάμου, για να απολαμβάνεις όλες τις θρεπτικές ουσίες και τις βιταμίνες των τροφών, που διατηρούνται σε άψογη κατάσταση όπου και αν τις τοποθετήσεις.

Καινοτόμο Σύστημα Πάγου SpacePlus

Αν κάθε φορά που έπιαναν οι ζέστες έψαχνες τις παγοθήκες ή έτρεχες να αγοράσεις σακούλες για παγάκια, το Ψυγείο Ντουλάπα LG GSXV81PZLE Inox θα σε απαλλάξει και από αυτή τη διαδικασία, που πιθανό να ήταν εκνευριστική και να σπαταλούσε ένα κομμάτι από τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σου. Το ψυγείο που σου έκλεψε την καρδιά και ετοιμάζεσαι να το υποδεχτείς στο σπιτικό σου διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα παγομηχανής που είναι ενσωματωμένο στην πόρτα. Με τον τρόπο αυτό προσφέρει ανοικτό χώρο αποθήκευσης σε ράφι, χωρίς να αποκλείει τη δυνατότητα αποθήκευσης στην πόρτα.

Παροχή νερού χωρίς σωληνώσεις

Θα επέλεγες ένα ψυγείο σύγχρονο χωρίς τη δυνατότητα να σου προσφέρει κρύο νερό; Πρόσεξε όμως. Χωρίς την ανάγκη να γεμίζεις και να αποθηκεύεις μπουκάλια, κανάτες ή οτιδήποτε άλλο. Που όσο μεγάλος και αν είναι ο θάλαμος, τον χώρο τους τον πιάνουν. Με το LG GSXV81PZLE δεν υπάρχει πια λόγος να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες. Απλά γεμίζεις το εσωτερικό του δοχείο, που μάλιστα διαθέτει παροχή νερού χωρίς σωληνώσεις, κάτι που σε γλιτώνει από πιθανές έξτρα δουλειές στην κουζίνα, τοποθετείς το ψυγείο σου οπουδήποτε θέλεις και κάτι επίσης σημαντικό, καταργείται η ανάγκη εγκατάστασης φίλτρου νερού.

Έλεγχος από Παντού

Τεχνολογικά προηγμένο ψυγείο, ίσον έξυπνο ψυγείο. Εύκολα και γρήγορα, κατεβάζοντας στο smartphone σου την εφαρμογή ThinQ, θα έχεις άμεσα και κυριολεκτικά στα χέρια σου, όπου και αν βρίσκεσαι, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συσκευή σου, όπως τα επίπεδα της θερμοκρασίας και θα αυτοματοποιήσεις ακόμα περισσότερο πολλές λειτουργίες, όπως η ενεργοποίηση της έξυπνης μείωσης της κατανάλωσης ρεύματος. Για να προλαμβάνεις ακόμα και βλάβες, έχοντας συνεχώς το κεφάλι σου ήσυχο.

Το Ψυγείο Ντουλάπα LG GSXV81PZLE Inox όχι μόνο υπόσχεται ότι θα χωρέσει αλλά και θα διατηρήσει απόλυτα φρέσκα όλα τα εκλεκτά υλικά που έχεις αποφασίσει να αγοράσεις για το Πασχαλινό τραπέζι. Είναι μια ακόμα ευκαιρία να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη, προσφέροντας την υψηλή ποιότητα που σε χαρακτηρίζει στα αγαπημένα σου πρόσωπα, που τη μέρα εκείνη σίγουρα θέλουν να νιώσουν ξεχωριστά.

Μια ακόμα πρωτοποριακή συσκευή

Κι αν έχεις καταλήξει στην LG αλλά θέλεις να ρίξεις μια ματιά και σε άλλα παρόμοια προϊόντα της, οι ιδανικές σου επιλογές συμπληρώνονται από τη σειρά LG THOR που θα σε καταπλήξει με την ποιότητα, τη φινέτσα, τις τεχνολογίες και τους ορίζοντες που σου ανοίγει για να διατηρείς τα τρόφιμα φρέσκα για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από όσο είχες συνηθίσει ως τώρα. Η Combo σειρά LG THOR είναι η πιο ευέλικτη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Με δυο ξεχωριστές κάθετες συσκευές μία ως ψυγείο και μία ως καταψύκτης, μπορείς να κάνεις όποιον συνδυασμό θελήσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σου και το ιδιαίτερο design της κουζίνας σου. Τοποθέτησέ τα μαζί ή και χώρια. Επίλεξε και για τα δύο το ίδιο χρώμα αν σου αρέσει η ομοιομορφία ή συνδύασε δύο διαφορετικά χρώματα για ένα πιο παιχνιδιάρικο στιλ.

Καθώς πλησιάζει το Πάσχα, το ερώτημα δεν είναι μόνο «Τι θα μαγειρέψουμε;» αλλά και «Πού θα συντηρήσουμε όλο αυτό το φαγητό;». Ένα ευρύχωρο ψυγείο μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σου κατά τη διάρκεια των γιορτών, διασφαλίζοντας ότι ο οβελίας θα χωρέσει δίπλα στην τούρτα και το κρασί δεν θα μείνει έξω στη ζέστη. Κι αν σήμερα προβληματίζεσαι μήπως το Πάσχα σε βρει να ψάχνεις πού να χωρέσεις τον οβελία, θυμήσου: Ένα καλό ψυγείο δεν είναι ποτέ πολύ μεγάλο! Καλό Πάσχα!

The post ΠΑΣΧΑ ΜΕ LG: ΒΡΕΣ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
πασχα, ιδανικο, ψυγειο, πασχα 2012, ψυγειο, ιδανικο, site, κοτοπουλο, κοκορετσι, πιείτε, thor, design, blog, δωρο πασχα, αξια, δωρο πασχα 2012, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2016, εξτρα, διακοσμηση, κωτσοβολος, οβελιας, ονειρο, οριζοντες, φρουτα, χρωματα, ψυξη, blog, thor, αισθητικη, απλα, απωλεια, αρωματα, αψογη, βιταμινες, βρισκεται, φαγητα, γειτονια, γευση, διαστημα, δυνατοτητα, δωρο, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, ερχεται, τεχνολογια, εξυπνο, ζεστη, ζωη, ιδιο, θυμησου, εικονα, ησυχο, κουζινα, κρασι, λαχανικα, λειπει, λογο, ματια, μπριζολες, μπυρες, μπορεις, μυαλο, νοικοκυριο, παντα, ουσιες, πιείτε, ποιοτητα, ροη, πορτες, πορτα, ρυθμιση, σιγουρα, σειρα, σπιτι, στην κουζινα, συγχρονο, τουρτα, τσιπουρο, υψηλη, φτανει, φορα, χαμογελο, χειλη, χρωμα, ψησταρια, ψωνια, αγορες, design, δουλειες, εφαρμογη, fresh, γευσεις, γλυκο, γυαλινο, ιδιαιτερο, κομματι, καρδια, κυριακη, μεινει, μια ματια, nature, παγακια, πηγες, πληροφοριες, site, θερμοκρασια, υλικα, βεβαιως, χερια
Τυχαία Θέματα