ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΕΣ Küppersbusch

Πάσχα στο χωριό ή στην πόλη; Όπου και να βρεθείς, το βέβαιο είναι ότι μετά τη νηστεία θα λαχταράς καλομαγειρεμένο και νόστιμο φαγητό. Η αχνιστή μαγειρίτσα ή οποιαδήποτε άλλη σούπα προτιμάς για το βράδι της Ανάστασης, μαζί με τα Πασχαλινά αυγά που θα τσουγκρίσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι σίγουρα μόνο η αρχή για το ανεπανάληπτο φαγοπότι που θα ακολουθήσει την επόμενη μέρα. Την Κυριακή του Πάσχα, πολλοί θα προτιμήσουν το αρνάκι στη σούβλα, ζουμερές μπριζόλες, χωριάτικα λουκάνικα, γαρδούμπες, κοκορέτσι,

κοτόπουλο ή μπιφτέκια. Βεβαίως υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην είσαι fan της διαδικασίας και να προτιμάς πιο “καθημερινούς” τρόπους μαγειρέματος. Με λαχταριστό ψητό κρέας που λιώνει στο στόμα και χρυσαφένιες πατάτες στο φούρνο, που θα κάνουν το σπίτι σου να μοσχοβολήσει με τις θεσπέσιες μυρωδιές τους και τα μαχαιροπίρουνα να πάρουν φωτιά. Αν είσαι vegan, θα μπορούσες γιατί όχι, να γεμίσεις το πιάτο σου με φρέσκα λαχανικά που θα έχεις μαρινάρει κατάλληλα για την περίσταση. Αν είναι και από το μποστάνι σου ακόμα καλύτερα.

Όπου και αν βρίσκεσαι, πάνω απ’ όλα σου ευχόμαστε όχι απλά να περάσεις ένα ανεπανάληπτο Πάσχα, αλλά να σου μείνουν και τόσο όμορφες αναμνήσεις που θα ανυπομονείς πότε θα έρθει το επόμενο. Βεβαίως, για να περάσεις καλά και να βάλεις στο τραπέζι σου ό,τι πιο νόστιμο, που θα συγκινήσει γευστικά ακόμα και τους πλέον “δύσκολους” καλεσμένους σου, θα πρέπει να έχεις και τις κατάλληλες συσκευές. Μήπως ήρθε η ώρα να εμπιστευτείς την  Küppersbusch, τη βραβευμένη εταιρεία που εδώ και 140 χρόνια έχει εξοπλίσει εκατομμύρια νοικοκυριά ανά τον κόσμο με ποιοτικές και φινετσάτες συσκευές; Για ένα γαστρονομικά συναρπαστικό Πάσχα έχουμε να σου προτείνουμε τον Εντοιχιζόμενο Φούρνο Küppersbusch B6850.0S και τις εστίες Küppersbusch KMI9800.0SR με ενσωματωμένο απορροφητήρα.

Küppersbusch B6850.0S

Ο φούρνος B6850.0S της σειράς Κ-SERIES.8 θα αναδείξει την κουζίνα σου, θα αναβαθμίσει την αισθητική της και θα σε προκαλέσει να μην ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω του. Δεν θα ονειρεύεσαι απλά το φαγητό που θα βγάλεις από τον θάλαμό του, αλλά στην πραγματικότητα θα χαϊδέψεις τον ουρανίσκο σου με γεμάτες γεύσεις που θα σε κάνουν να απορήσεις γιατί ως τώρα δεν είχες βάλει την Küppersbusch στο νοικοκυριό σου.

Έγχρωμη Οθόνη Ελέγχου Αφής TFT 5″

Δεν είναι μόνο η ποιότητα στο μαγείρεμα, είναι και οι ευκολίες που κάνουν μια συσκευή να ξεχωρίζει. Χάρη στην υψηλής ευκρίνειας μεγάλη οθόνη αφής TFT μεγέθους 5” θα έχεις άμεση πρόσβαση στις απαραίτητες πληροφορίες, με τέλεια αναγνωσιμότητα από οποιαδήποτε γωνία, άρα δεν θα σε προβληματίσει το σημείο που έχεις εγκαταστήσει τον φούρνο. Απλά πατώντας πάνω στην οθόνη θα έχεις τον απόλυτο έλεγχο των 80 αυτόματων προγραμμάτων, με έτοιμες συνταγές, για να βάζεις ανά πάσα στιγμή στο τραπέζι σου εύκολα και γρήγορα όλες τις απαραίτητες γευστικές πινελιές. Οτιδήποτε και αν τραβάει η όρεξή σου, από αρτοσκευάσματα, μέχρι κρέας, ψάρι και λαχανικά, βρίσκεσαι απλά ελάχιστα κλικ από την υλοποίηση της τελειότητας. Με χωρητικότητα 70 λίτρων, ο B6850.0S είναι ιδανικός για μεγάλα οικογενειακά τραπέζια, όπως το Πασχαλινό.

Τεχνολογία ökotherm®: φούρνος πάντα καθαρός και χωρίς οσμές

Σε διαφορετική περίπτωση, το καθάρισμα του φούρνου μετά από κάθε μαγείρεμα θα ήταν επίπονη διαδικασία. Όχι όμως με τις συσκευές της Küppersbusch. Χάρη στην τεχνολογία ökotherm® ο φούρνος σου διατηρείται καθαρός όσο μαγειρεύεις και οι οσμές ψησίματος στην κουζίνα σου είναι πλέον παρελθόν. Πες τέλος στις ανεπιθύμητες οσμές που σε έκαναν να φρεσκάρεις συνεχώς τις κουρτίνες και να ανοίγεις διάπλατα τις πόρτες για να αεριστεί το σπίτι. Και καλά το Πάσχα, ο καιρός είναι συνήθως καλός, το χειμώνα, τι κάνεις; Ανοίγεις τα πάντα, παγώνει το σπίτι και μετά βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να το φέρεις σε θερμοκρασία που να μην τουρτουρίζεις; Βάλε λοιπόν στο νοικοκυριό σου τον B6850.0S και θα διαπιστώσεις άμεσα τα πολλαπλά οφέλη του.

Soft Open & Close

Η εργονομία στις συσκευές της Küppersbusch είναι ορατή σε κάθε σημείο τους. Σε αυτό το πλαίσιο τοποθετείται το σύστημα Soft Open & Close, που κάνει ακόμα πιο εύκολο το άνοιγμα και το κλείσιμο του θαλάμου, αποφεύγοντας τα χτυπήματα. Έτσι, δεν έχεις τον φόβο πρόκλησης ζημιάς, γιατί η Küppersbusch σκέφτεται πάντα για εσένα, πριν καν το ζητήσεις, για το δικό σου συμφέρον.

Πρόσθεσε το προσωπικό σου γούστο

Επιλέγοντας την οποιαδήποτε συσκευή για την κουζίνα σου, είναι πολύ σημαντικό να έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις το δικό σου γούστο, έτσι και αλλιώς, εσύ θα την αντικρύζεις καθημερινά, εσύ θα έχεις πάρε δώσε μαζί της, να μην έχει απέναντί σου κάτι καλαίσθητο; Η Küppersbusch σου προσφέρει την ευκαιρία να διαλέξεις ανάμεσα σε επτά διαφορετικούς χρωματισμούς για τον εντοιχιζόμενο φούρνο B6850.0S, Stainless Steel, Black Chrome, Silver Chrome,Gold, Black Velvet, Copper και Hot Chili, για να κάνεις την κουζίνα σου ακαταμάχητα γοητευτική.

Küppersbusch KMI9800.0SR

Γιατί να μπαίνεις στο δίλημμα να διαλέξεις διαφορετικές εστίες, διαφορετικό απορροφητήρα και στο τέλος να ψάχνεις τρόπους να τα ταιριάξεις; Αφού υπάρχει η λύση δύο σε ένα, που όχι μόνο έχει πολλαπλές πρακτικές εφαρμογές, αλλά θα αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο σου. Είναι η ιδανική περίπτωση αν η κουζίνα σου είναι ανοιχτού τύπου ή βρίσκεσαι σε κάποιο νησί και έχεις επιλέξει να περάσεις το Πάσχα κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό, περιτριγυρισμένος από τα γαλάζια νερά της θάλασσας, σε ένα σπίτι που σου φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια. Με κάτι ακόμα υπέρ σου. Τη δυνατότητα να μαγειρεύεις εύκολα και γρήγορα νόστιμα φαγητά, όπως αυτά που σε σερβίριζε με τόση αγάπη γιαγιά σου κάθε φορά που πήγαινες στο χωριό για διακοπές.

Μία συσκευή, δυο χρήσεις, ιδανική λύση

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των επαγωγικών πλατό εστιών με ενσωματωμένο απορροφητήρα είναι η συνύπαρξη των ζωνών μαγειρέματος και των μηχανισμών απορρόφησης. Έτσι ο ατμός και τα λίπη που δημιουργούνται κατά το μαγείρεμα εξάγονται απευθείας από την πηγή δημιουργίας τους και δεν μεταφέρονται στο υπόλοιπο σπίτι. Ειδικά αν ο χώρος της κουζίνας και του σαλονιού είναι ενιαίος, μην συνεχίσεις να το σκέφτεσαι. Η εστία με ενσωματωμένο απορροφητήρα ΚΜΙ9800.OSR της Küppersbusch είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να επικεντρωθείς στη μαγειρική δημιουργικότητα, δίχως να σκέφτεσαι τις παράπλευρες επιπτώσεις. Σε συνδυασμό με υψηλή αισθητική, αφού ο απορροφητήρας εντοιχίζεται δίπλα στην εστία και ενσωματώνεται ιδανικά στο περιβάλλον.

Αναγνώριση μεγέθους μαγειρικού σκεύους

Αν δεν είχες ως τώρα εμπειρία από επαγωγικές εστίες μαγειρέματος, το σίγουρο είναι ότι θα σε εκπλήξουν με τις λειτουργίες και τις τεχνολογίες τους. Χάρη σε μια σειρά από ειδικούς αισθητήρες, όχι μόνο αναγνωρίζεται η ύπαρξη σκεύους στις εστίες, αλλά και το μέγεθός τους, ώστε να έχεις πάντοτε όλη την απαραίτητη ισχύ για άνετο μαγείρεμα και συναρπαστικές γεύσεις που θα αναγκάσουν τους καλεσμένους σου να σε ρωτήσουν πότε θα τους κάνεις ξανά το τραπέζι, ελπίζοντας αυτό να γίνει ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.

Έρχονται οι ενισχύσεις με τη λειτουργία Power

Ναι μεν η Küppersbusch KMI9800.0SR ενεργοποιεί αυτόματα το επαγωγικό κύκλωμα ανάλογα με το σκεύος, όμως δεν αποκλείεται να χρειαστείς επιπλέον ισχύ. Τι κάνεις; Πολύ απλά αναζητάς τη συμμαχία της λειτουργίας Power boost. Έτσι, επιτυγχάνεται ακόμα πιο γρήγορα το επιθυμητό επίπεδο θερμότητας, άρα ακόμα και αν το βράδυ της Ανάστασης άργησες να κοιμηθείς, την επόμενη ημέρα, ό,τι ώρα και να ξυπνήσεις, θα έχεις όλα τα απαραίτητα μέσα για να είναι τα πάντα έτοιμα στην ώρα τους, πριν αρχίσουν τα στομάχια να διαμαρτύρονται. Νηστεία είχε προηγηθεί, όλο και κάτι παραπάνω θα χρειαστεί να μαγειρέψεις.

Βάλε χρώμα στην κουζίνα σου

Μπορεί να έκανες μια αρχική επιλογή χρώματος, αυτό όμως δεν συνεπάγεται πως θα πορευτείς μαζί της εφ’ όρου ζωής. Βάλε λοιπόν επιπλέον χρώμα στην κουζίνα σου, ανανέωσε την αισθητική της, προσάρμοσέ τη στη διάθεση και την υπόλοιπη διακόσμηση, αλλάζοντας χρώμα στις σχάρες εξαερισμού του ενσωματωμένου απορροφητήρα της εστίας σου. Γιατί η Küppersbusch έχει σκεφτεί πριν από εσένα ότι κάποια στιγμή θα δοκιμάσεις την ευελιξία της και είναι έτοιμη να απαντήσει με τρόπο που θα καλύψει πλήρως κάθε σου αισθητική ανησυχία.

Η Küppersbusch γίνεται ο αξιόπιστος σύμμαχός σου σε αυτήν την πασχαλινή περιπέτεια μαγειρικής, επιτρέποντάς σου να δημιουργήσεις απολαυστικές συνταγές που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σου. Και τι καλύτερο από μια πασχαλινή συνταγή που συνδυάζει τη γεύση με την παράδοση;

Συνταγή από την ΚÜPPERSBUSCH:

Κεφτεδάκια αρνιού με μπαχαρικά και σάλτσα ταχίνι

ΥλικάΓια τις μπάλες αρνιού:½ φλούδα κρεμμυδιού100 γραμμάρια φέτα5 γραμμάρια μαϊντανό3 γραμμάρια δυόσμο500 γραμμάρια τριμμένο κρέας αρνιού1 αυγό½ φλιτζάνι τριμμένο ψωμίΑλάτιΠιπέρι1 κ.γ. κανέλα1 κ.γ. κύμινο1 κ.γ. πάπρικαΕλαιόλαδο400 γραμμάρια τριμμένη ντομάτα1 λεμόνι3 κ.σ. μέλι

Για τη σάλτσα ταχίνι:

200 γραμμάρια γιαούρτι
30 γραμμάρια ταχίνι
1 λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι

Για τη συνοδευτική σαλάτα:

Ψωμί ciabatta
Κουκουνάρια
Ελαιόλαδο
Βασιλικό
Κόκκοι πιπεριάς

ΕκτέλεσηΧοντροκόψτε το κρεμμύδι, τη φέτα, τον μαϊντανό και το δυόσμο, χρησιμοποιώντας έναν κατσαρόλα ή ένα μαχαίρι.Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε με το κρέας, το αυγό, το τριμμένο ψωμί και τα μπαχαρικά.Φτιάξτε μπάλες κρέατος των 35 γραμμαρίων και ψήστε τες σε ένα μεγάλο τηγάνι με ελαιόλαδο, μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα σε όλες τις πλευρές.Στη συνέχεια, προσθέστε τη ντομάτα, το ξύσμα λεμονιού και το μέλι. Μειώστε τη σάλτσα για 5-10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.Εν τω μεταξύ, ετοιμάστε μερικά τοστ τύπου ciabatta, κόβοντας το λεπτά και ψήνοντας το στο φούρνο με λίγο ελαιόλαδο για 10-12 λεπτά στους 190 °C.Παράλληλα, ετοιμάστε και τη σάλτσα ταχίνι. Για να το κάνετε αυτό, ανακατέψτε σε ένα μπολ όλα τα υλικά: το γιαούρτι, το τριμμένο σκόρδο,το ταχίνι, τον χυμό λεμονιού και λίγο αλάτι. Ανακατέψτε καλά και αφήστε την σάλτσα στην άκρη.Σερβίρετε τη σάλτσα ταχίνι στο βάθος ενός βαθύ πιάτου και φτιάξτε ένα μικρό κενό στο κέντρο για να τοποθετήσετε τις μπάλες κρέατος.Τοποθετήστε τις μπάλες κρέατος και συνοδεύστε τις με τα τοστ από ψωμί, τα κουκουνάρια και μια σταγόνα ελαιόλαδο.Ολοκληρώστε τη διακόσμηση με μερικά φύλλα φρέσκο βασιλικού και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι.

Αν το φετινό Πάσχα επιλέξεις να κάνεις δώρο στο νοικοκυριό σου μια συσκευή της Küppersbusch, μπες στο site ή έλα σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος για να βρούμε μαζί αυτή που ταιριάζει ιδανικά στις ανάγκες σου. Γιατί, ναι, δικαιούσαι να περάσεις ένα συγκλονιστικά γευστικό Πάσχα, χωρίς κόπο, με συμμάχους αξιόπιστες συσκευές υψηλής τεχνολογίας, για να μαγειρεύεις εύκολα, άνετα και με απόλυτη επιτυχία σε κάθε γιορτή. Καλό Πάσχα!

The post ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΕΣ Küppersbusch appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
πασχα, κοκορετσι, κοτοπουλο, fan, vegan, εταιρεία, tft, καιρος, black, chrome, velvet, δίλημμα, λύση, ισχύ, power, φλιτζάνι, σαλατα, μπολ, τοστ, site, blog, αλλαγη ωρας, δωρο πασχα, Καλή Χρονιά, ψωμι συνταγη, πασχα 2012, δωρο πασχα 2012, φωτια, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, ξανα, διακοσμηση, γωνια, κωτσοβολος, μαγειρικη, μπιφτεκια, νησι, ντοματα, πλαισιο, ψωμι, ωρα, blog, chrome, tft, αγαπη, αυγο, αυγα, ελαιολαδο, αισθητικη, αλατι, αναμνησεις, απλα, αρνακι, βραδυ, φαγητο, φαγητα, γευση, γινει, γινεται, γιαουρτι, δυνατοτητα, δίλημμα, δωρο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, επτα, επιτυχια, εστια, εταιρεία, εφαρμογες, τεχνολογια, ζωης, νηστεια, κουζινα, κουρτινες, κυριακη του πασχα, λαχανικα, λειτουργια, λύση, μαγειριτσα, ματια, μελι, μικρο, μπριζολες, μπολ, νοικοκυριο, παντα, οθονη, οθονη αφης, παιδικα, περιβαλλον, πηγη, ποιοτητα, πιπερι, πορτες, σιγουρα, σιγουρο, συνεχεια, σειρα, σκεφτεσαι, σκορδο, συνταγη, σπιτι, στην κουζινα, στομα, σχαρες, ταχινι, τηγανι, τοστ, υλοποιηση, ισχύ, υψηλη, φετα, φυλλα, φλιτζάνι, φορα, χερι, χρωμα, ψητο, ωρες, black, δωσε, ετοιμη, fan, γευστικο, γευσεις, γιορτη, κρεας, κυριακη, πληροφοριες, power, ψαρι, series, site, θερμοκρασια, υλικα, vegan, velvet, βεβαιως, γιαγια, κρεας αλογου
Τυχαία Θέματα