Carl Pei: Επίσημα αποκαλυπτήρια για το νέο Nothing Phone (2)

10:04 12/7/2023 - Πηγή: Plaisio
Η ξεχωριστή παρουσίαση του Carl Pei έφερε στην επιφάνεια τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nothing Phone (2), το οποίο – όπως αναμενόταν – θα κυκλοφορήσει σε γκρι και λευκό χρώμα, ενσωματώνοντας την Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform.

Η premium-tier πλατφόρμα της Qualcomm® συνδυάζεται με 8GB ή 12GB μνήμης (RAM) και 128GB, 256GB ή 512GB εσωτερικού αποθ. χώρου. Στο μπροστινό μέρος δεσπόζει μια οθόνη LTPO

OLED 6,7 ιντσών (~87.2% screen-to-body ratio) με Corning® Gorilla® Glass, τεχνολογίες HDR10+ και SGS Low Blue Light, μέγιστο ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz (ARR) και ανάλυση 1.080 x 2.412 pixels (20:9), η μέγιστη φωτεινότητα της οποίας αγγίζει τα 1.600 nits.

Για αισθητικούς λόγους, η selfie κάμερα των 32MP (Sony IMX615, f/2.45) έχει μετακινηθεί στο κέντρο της always-on οθόνης, εντός της οποίας υπάρχει και αισθητήρας αναγνώρισης δακτ. αποτυπωμάτων για το ξεκλείδωμα.

Στην πίσω πλευρά της συσκευής και στο κύριο σύστημα διπλής κάμερας βρίσκονται τοποθετημένοι δύο αισθητήρες των 50MP — ο ένας χρησιμοποιείται ως βασικός (Sony IMX890, f/1.88, OIS+EIS, Advanced HDR) και ο δεύτερος ως υπερευρυγώνιος (JN1, f/2.2, 114° FoV, 4cm Macro, EIS, Advanced HDR).

Το σύστημα ολοκληρώνεται από μια σειρά εξελιγμένων φωτογραφικών λειτουργιών για πορτραίτα, νυχτερινές λήψεις και σάρωση εγγράφων (Motion Capture 2.0, Night Mode, Portrait Mode, Motion Photo, Super Zoom, Lenticular, AI Scene Detection, Expert Mode, Panorama, Panorama Night Mode, Document Mode).

Image Credit: © Nothing 2023

Η σχεδιαστική γλώσσα της συσκευής παραμένει σχεδόν αμετάβλητη, με εξαίρεση το The Glyph — τα φωτεινά στοιχεία που βρίσκονται κάτω από τη διάφανη πλάτη της συσκευής και αποτελούν το χαρακτηριστικό γνώρισμα του. Συγκεκριμένα, εξακολουθούν να βρίσκονται στα ίδια σημεία αλλά πλέον χωρίζονται σε 11 λωρίδες, οι οποίες περιέχουν 33 ελεγχόμενες ζώνες. Όπως και στο προηγούμενο μοντέλο, τα εν λόγω μπορούν να προγραμματιστούν για να εξυπηρετούν διάφορες λειτουργίες, όπως να ανάβουν κατά τις εισερχόμενες κλήσεις, τις ειδοποιήσεις κ.ά.

Image Credit: © Nothing 2023

Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 4.700mAh (τυπ.), η οποία αναπληρώνεται είτε ενσύρματα με υποστήριξη για 45W μέσω PPS/PD 3.0 (στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται φορτιστής) είτε ασύρματα με υποστήριξη για 15W.

Όσον αφορά την αντοχή σε νερό και σκόνη, το Dual SIM Nothing Phone (2) φέρει πιστοποίηση IP54, ενώ στη θέση του λειτουργικού συστήματος βρίσκεται το βελτιστοποιημένο Nothing OS 2.0 — βασισμένο στο Android 13.

Το Nothing Phone (2), η κυκλοφορία του οποίου θα γίνει αποκλειστικά από την Πλαίσιο, θα είναι σύντομα διαθέσιμο για προπαραγγελία στο plaisio.gr.

Σας θυμίζουμε ότι το Nothing Phone (1), τα Nothing ear (2) και τα Nothing Ear (stick), τα ασύρματα ακουστικά με τον εμβληματικό διάφανο design και την κορυφαία ακουστική εμπειρία, είναι διαθέσιμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα καταστήματα Πλαίσιο!

The post Carl Pei: Επίσημα αποκαλυπτήρια για το νέο Nothing Phone (2) appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα