Plaisio TechBusters @ IFA 2023 | Next Level Health Tracking

08:57 5/9/2023 - Πηγή: Plaisio
Αν θέλετε να δείτε πολλά βραβεία συγκεντρωμένα σε ένα σημείο της IFA Berlin δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το booth της WITHINGS και να θαυμάσετε τα δύο νέα προϊόντα της, ScanWatch 2 και ScanWatch Light.  ©2023 Plaisio Computers

Αντικαταστάτης του εξαιρετικού ScanWatch, το εξαιρετικά κομψό ScanWatch 2 διαθέτει

κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και κρύσταλλο από ζαφείρι, καθώς και σχεδιασμό που συνδυάζει τις αναλογικές με τις ψηφιακές ενδείξεις.

©2023 Plaisio Computers

Παράλληλα, η γνωστή κατασκευάστρια έχει βελτιστοποιήσει περαιτέρω τις δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας και της φυσικής κατάστασης, ενσωματώνοντας καλύτερους αισθητήρες και έναν επιπλέον αισθητήρα μέτρησης θερμοκρασίας σώματος (TempTech 24/7).

Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης του όχι μόνο μπορεί να πραγματοποιήσει ηλεκτροκαρδιογράφημα (EKG), να μετρήσει τον καρδιακό ρυθμό, να εντοπίσει τυχόν ανωμαλίες όπως η κολπική μαρμαρυγή (AFib), να υπολογίσει τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα (SpO2), να παρακολουθήσει τα στάδια του ύπνου αλλά και να μετρήσει την θερμοκρασία του σώματος του. Ο τελευταίος τοποθετήθηκε από την WITHINGS για να μπορεί ο χρήστης να ανιχνεύσει τα πρώτα σημάδια κάποιας μόλυνσης ή ασθένειας.

©2023 Plaisio Computers

Η νέα γενιά αυτών των έξυπνων υβριδικών ρολογιών επωφελείται από το πιο πρόσφατο λογισμικό Health Sense, το οποίο συγκεντρώνει και επεξεργάζεται τα δεδομένα όλων των αισθητήρων.

Παράλληλα, οι γυναίκες μπορούν να παρακολουθούν τον εμμηνορροϊκό κύκλο τους (η συγκεκριμένη δυνατότητα δεν λειτουργεί απαραίτητα σε συνδυασμό με τον αισθητήρα θερμοκρασίας, ωστόσο η ύπαρξη του συγκεκριμένου αισθητήρα μπορεί να βελτιώσεις την ακρίβεια της), ενώ σύμφωνα με την κατασκευάστρια, η αυτονομία του ScanWatch 2 αγγίζει πλέον τις 30 ημέρες.

©2023 Plaisio Computers

Η νέα ναυαρχίδα της WITHINGS αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο κομψές εκδόσεις, με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι (38mm/42mm), ενώ θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ μίας περισσότερο παχιάς ή λεπτότερης στεφάνης αλλά και δυνατότητα για λουράκια διαφορετικού χρώματος ή μπρασελέ.

Το οικονομικότερο μοντέλο αλλά εξίσου κομψό μοντέλο της νέας σειράς, ScanWatch Light, δεν μπορεί να πραγματοποιήσει ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG) και δεν διαθέτει τους αντίστοιχους αισθητήρες για την μέτρηση του οξυγόνου στο αίμα ή την μέτρηση της θερμοκρασίας. Επίσης, δεν διαθέτει κρύσταλλο ζαφειριού αλλά Corning® Gorilla® Glass.

©2023 Plaisio Computers

Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να προσφέρει παρακολούθηση των καθημερινών και αθλητικών δραστηριοτήτων του χρήσης, παρακολούθηση ύπνου και παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού. Προς το παρόν τα ScanWatch 2 (349,95 €) και ScanWatch Light (249,95 €) είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελία μόνο μέσω της ιστοσελίδα της WITHINGS, με τις αποστολές να ξεκινούν από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Για περισσότερα νέα, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερη IFA 2023, ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό του Πλαισίου στο Instagram!

The post Plaisio TechBusters @ IFA 2023 | Next Level Health Tracking appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα