Καθυστερεί και χάνει το 2023 το STALKER 2: Heart of Chornobyl

15:42 24/8/2023 - Πηγή: Plaisio

Πάει για το πρώτο τρίμηνο του 2024, σε όλες τις πλατφόρμες που έχει ανακοινωθεί.

Δυστυχώς η Gamescom 2023 δεν φέρνει μόνο καλά νέα: Η GSC Game World ανακοίνωσε και επίσημα, δια στόματος του director και CEO της εταιρίας Evgeniy Grygorovych, την κυκλοφορία του STALKER 2: Heart

of Chornobyl για τις αρχές του 2024. Το παιχνίδι χάνει επίσημα και το 2023, αφού η ομάδα προγραμματισμού δήλωσε στο πρόσφατο fact sheet του πως πάει πλέον με στόχο τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς.

Το νέο game της σειράς θα κυκλοφορήσει για PC (μέσω Steam και Epic Games Store) και Xbox Series X/S, ενώ θα είναι διαθέσιμο και μέσα από το Xbox Game Pass. Οι παίκτες θα κληθούν να ταξιδέψουν για άλλη μια φορά στην περιοχή του πυρηνικού εργοστασίου μετά την σχετική έκρηξη και να έρθουν αντιμέτωποι με μολυσμένα και μεταλλαγμένα πλάσματα που είναι ιδιαίτερα εχθρικά, καθώς και με τους… θησαυρούς της Zone. H μείξη στοιχείων first person shooter και τρόμου είναι η συνταγή της επιτυχίας που ακολουθείται και σε αυτό το μέρος της σειράς, ενώ η ισχύς των κονσολών νέας γενιάς και των σύγχρονων υπολογιστών θα κάνουν το οπτικό αποτέλεσμα να ξεχωρίζει κατά πολύ από ότι έχουμε δει μέχρι και σήμερα.

Δες όλα τα νέα Plaisio @ Gamescom 2023, εδώ!

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post Καθυστερεί και χάνει το 2023 το STALKER 2: Heart of Chornobyl appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα