Εκδοτικό φαινόμενο η αυτοβιογραφία της Μπρίτνι Σπίαρς

Σε εκδοτικό φαινόμενο εξελίσσεται η αυτοβιογραφία της τραγουδίστριας Μπρίτνι Σπίαρς, η οποία μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της πούλησε 1,1 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος Gallery Books (ανήκει στον οίκο Simon & Schuster).

«Έβαλα την καρδιά και την ψυχή μου στην αυτοβιογραφία μου και είμαι ευγνώμων στους θαυμαστές και τους αναγνώστες μου σε όλο τον κόσμο για την αμέριστη υποστήριξή

τους», δήλωσε η τραγουδίστρια, η οποία στο βιβλίο της περιγράφει την εκτόξευση της καριέρας της και την απότομη πτώση της, και εντέλει την επιστροφή της έπειτα από μία μακρά δικαστική μάχη με τον πατέρα της.

Πάντως, παρά τις υψηλές πωλήσεις του, το βιβλίο της Μπρίτνι Σπίαρς δεν είναι το πιο ευπώλητο βιογραφικό έργο της χρονιάς, καθώς η Ρεζέρβα του πρίγκιπα Χάρι (στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Πεδίο) πούλησε 1,6 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της. Σημειωτέον, ωστόσο, ότι δεν προηγήθηκε κάποια εκτεταμένη προωθητική καμπάνια για την αυτοβιογραφία της Σπίαρς, πέρα από αναρτήσεις της τραγουδίστριας στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκδοτικό, Μπρίτνι Σπίαρς,ekdotiko, britni spiars