Ο γιος του Τζον λε Καρέ γράφει την επόμενη περιπέτεια του Τζορτζ Σμάιλι

Ο Τζον λε Καρέ μπορεί να έφυγε από τη ζωή το 2020, ωστόσο οι περιπέτειες του διάσημου ήρωά του, του κατασκόπου Τζορτζ Σμάιλι, δε σταματούν: ο γιος του συγγραφέα, Νίκολας Χάρκαγουεϊ (Nicholas Harkaway), συνεχίζει το έργο του πατέρα του ετοιμάζοντας ένα νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024, όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House.

«Ρίξτε μια ματιά στον κόσμο: ο Βλαντιμίρ Πούτιν γεννήθηκε

το 1952. Μεγάλωσε στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου. Ζούμε στο φάντασμα του 20ού αιώνα, τον απόλυτο πυρήνα των βιβλίων του Σμάιλι. Αυτή είναι μια ιστορία για το πώς λειτουργεί ο κόσμος μας. Και ανοίγει την πόρτα σε ιστορίες που εξερευνούν περαιτέρω το παρόν μας μέσα από αυτό το πρίσμα», δήλωσε ο Χάρκαγουεϊ, το πραγματικό επώνυμο του οποίου είναι Κόρνγουελ (Cornwell), όπως και του Τζον λε Καρέ.

Σημειωτέον ότι ο γιος του Τζον λε Καρέ ενεπλάκη ενεργά και στη δημοσίευση του μυθιστορήματος Σίλβερβιου (μτφρ. Μαρία Παπανδρέου, εκδ. Bell, 2022), που κυκλοφόρησε το 2021, μετά τον θάνατο του συγγραφέα, ο οποίος όμως είχε προλάβει να το ολοκληρώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζον, Καρέ, Τζορτζ Σμάιλι,tzon, kare, tzortz smaili