SMA Hellas: γιόρτασε 5 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα στην Ecotec 2012

18:23 19/3/2012 - Πηγή: Econews

H SMA Hellas ΑΕ, στο πλαίσιο της δυναμικής συμμετοχής της στην 5η Διεθνή Έκθεση «Ecotec 2012 – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα» που πραγματοποιήθηκε στις 15-18 Μαρτίου 2012 στο Expo Athens, γιόρτασε τα 5 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στην Ελλάδα.

Το μήνυμα: ENERGY

THAT CHANGES – Προχωράμε μαζί για ένα κοινό όραμα και δημιουργούμε την ενέργεια που φέρνει την αλλαγή. «Η συμπλήρωση των 5 χρόνων παρουσίας της SMA στην Ελλάδα αποδεικνύει τη δέσμευση και την επιμονή της εταιρείας, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, να επενδύει στην ελληνική αγορά φωτοβολταϊκών συστημάτων. Μέσα σε 5 χρόνια έχουμε κάνει σημαντικά βήματα παραμένοντας προσηλωμένοι, όμως, πάντα στο όραμα και στη στρατηγική μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το δίκτυο των συνεργατών μας και να μεταφέρουμε την τεχνολογική καινοτομία στον τομέα των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα» δήλωσε ο κ. Χάρης Χρηστίδης Γενικός Διευθυντής της SMA Hellas.

Η SMA Hellas στη γιορτή που ετοίμασε για τους συμμετέχοντες εκθέτες, καθώς και τους συνεργάτες που είχε κοντά της, επεφύλαξε ευχάριστες εκπλήξεις. Ο Γιώργος Λιανός, με πηγαίο και αυθόρμητο χιούμορ, υποδέχτηκε τους καλεσμένους της SMA Hellas και παρουσίασε μια ιστορική αναδρομή της εταιρείας κάνοντας αναφορά στις σημαντικότερες στιγμές της τελευταίας 5ετίας. Το γεγονός αυτό, συνοδεία μουσικής δημιούργησε με πρωτότυπο τρόπο, επετειακό εορταστικό κλίμα όπου το κοινό συμμετείχε με τη δική του ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι στο περίπτερο της SMA Hellas (Ε1, Αίθουσα 3) παρουσιάστηκαν οι ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών μετατροπέων για κάθε τύπο φωτοβολταϊκού συστήματος αλλά και για κάθε κατηγορία ισχύος που διαθέτει η εταιρεία, καθώς επίσης και πληροφορίες για το πρόγραμμα επιβράβευσης SMA Bonus Program, τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης SMA Solar Academy και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες SMA Service που συνοδεύουν την ευρεία γκάμα των προϊόντων SMA.

Keywords
Τυχαία Θέματα