Η Kirchner Solar Group σε τροχιά επιτυχίας στην Ελλάδα

14:34 16/3/2012 - Πηγή: Econews

Η  Kirchner Solar Hellas, η νεοϊδρυθείσα θυγατρική εταιρία της Kirchner Solar Group, μπορεί να υπερηφανεύεται για μία ασυνήθιστα καλή εξέλιξη των δραστηριοτήτων της, παρά  τις  δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά αυτή την στιγμή.

Η καλή πορεία των παραγγελιών και η πολυετής εμπειρία στο χώρο της αγοράς και της συντήρησης, ανταποδίδεται από  την επιχείρηση με δικές της λύσεις χρηματοδότησης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ποικίλων απαιτήσεων των πελατών. Με αυτον τον τρόπο η εταιρία συνεχίζει την

επιτυχημένη πορεία της, τις βάσεις της οποίας έβαλε στην Ελλάδα ήδη απο το 2009.

Ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες είναι η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λιβαδειάς. Μέχρι τον Ιούνιο του 2012 η Kirchner Solar Hellas θα  αναλάβει να κατασκευάσει  δέκα  φωτοβολταϊκά πάρκα σε σταθερές βάσεις στήριξης, ισχύος εκατό Kilowatt (kWp) έκαστο. Η συνολική ισχύς του έργου υπολογίζεται ότι θα ανέλθει σε δύο Megawatt (MWp). Το επόμενο έργο βρίσκεται ήδη στο στάδιο του σχεδιασμού:  Η Kirchner Solar Hellas  θα κατασκευάσει ένα  φωτοβολταϊκό πάρκο 1 ΜWp με συστήματα διαξονικής ιχνηλάτησης  για την  Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λιβαδειάς.

Η εταιρία ατενίζει το 2012 με αισιοδοξία.  »Από το 2009 έως σήμερα,  η Kirchner Solar έχει κατασκευάσει εννέα  φωτοβολταϊκά πάρκα με συνολική απόδοση 750 kWp στον ηπειρωτικό χώρο της Ελλάδας»,αναφέρει ο Volkmar Schönenberg, ο ένας εκ των δύο κορυφαίων στελεχών, ο οποίος  μαζί με τον Έλληνα συνάδελφό του Στυλιανό Πετραντωνάκη,κρατούν τα ηνία  της Kirchner Solar Hellas.

«Αυτή η εμπειρία βαίνει προς όφελός μας. Ήδη ένα μήνα από την ίδρυση της θυγατρικής μπορούμε να ισχυριστούμε με σιγουριά: ήταν ακριβώς η σωστή απόφαση. Η πορεία της εταιρίας προδιαγράφεται θετική. Μόλις η ελληνική οικονομία μπει ξανά σε ορθή πορεία  μετά το κούρεμα του χρέους, περιμένουμε και νέες παραγγελίες».

Tο portfolio προϊόντων της Kirchner Solar Group θα παρουσιαστεί από την Kirchner Solar Hellas στην 5η Διεθνή Έκθεση ECOTEC- Τεχνολογίες Περιβάλλοντος  & Φωτοβολταϊκά Συστήματα, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 15-18 Μαρτίου, στην Αίθουσα 5/ Περίπτερο Η7.

Keywords
Τυχαία Θέματα