Μέσα Μεταφοράς: πώς θα κινηθούν κατά το απεργιακό διήμερο

Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της πρωτεύουσας στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα και αύριο από την ΓΣΕΕ και τη ΑΔΕΔΥ.

Την Τετάρτη (19/10)

και την Πέμπτη (20/10) οι συρμοί του Μετρό θα κυκλοφορήσουν μετά τις 9:00 το πρωί. Σημειώνεται πως τα δρομολόγια δεν θα πραγματοποιούνται στο τμήμα από τον σταθμό Δουκίσης Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω της απεργίας των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τον Προαστιακό η οποία ξεκίνησε την Τρίτη 18/10 και θα λήξει την Πέμπτη 20/10.

Οι συρμοί του ΗΣΑΠ την Τετάρτη 19/10 θα κινούνται από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα ενώ την Πέμπτη θα κινούνται κανονικά μετά τις 9 το πρωί.

Τα οχήματα του ΤΡΑΜ σήμερα θα κινούνται το διάστημα από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ ενώ αύριο Πέμπτη θα κινούνται κανονικά μετά τις 8 το πρωί.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ και τις δύο ημέρες θα κινούνται το διάστημα από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ αφού οι εργαζόμενοι της εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας στην έναρξη και την λήξη της βάρδιας.

Σημειώνεται πως κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις προς και από το «Ελ. Βενιζέλος», καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισε να μετατρέψει σε στάση εργασίας που λήγει στις 12 το μεσημέρι, την 48ωρη απεργία που είχε προγραμματίσει για σήμερα και αύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα