«Αμφίβια» έγινε μια Porsche Taycan στο Dubai (video)

Τηνπερασμένη εβδομάδα γίναμε όλοι θεατές από τις τηλεοράσεις μας των καταρρακτωδώνβροχών που έπληξαν το Dubai. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και πολλάαυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.

Παρά τις πλημμύρες μια ηλεκτρική Porsche Taycan κατάφερε να διασχίσει μια λεωφόρο δίχως να συμβεί το… παραμικρό. Αν και ο αρχές είχαν ζητήσει από τον κόσμο να παραμείνει στα σπίτια τους, κάποιοι «θαρραλέοι» κυκλοφορούσαν κανονικά.

Η βροχή δενσυνηθίζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έτσι οι άνθρωποι

δεν είναι κατάλληλαπροετοιμασμένοι για τόσο έντονα καιρικά φαινόμενα. Ακόμα και το διεθνέςαεροδρόμιο μετατράπηκε σε μια τεράστια λίμνη. Οι περισσότεροι δρόμοιδεν διαθέτουν δίκτυο αποχέτευσης, ενώ όπου υπάρχει δεν μπορεί σε καμιάπερίπτωση να απορροφήσει τόσες μεγάλες ποσότητες νερού.

Είδαμε εκατοντάδες εγκαταλελειμμένα οχήματα να έχουν αφεθεί στο έλεος από τους οδηγούς τους, οι οποίοι απομακρυνόντουσαν όπως όπως, για να μην πνιγούν. Αρκετά πολυτελή μοντέλα επέπλεαν σαν βάρκες και μερικά βυθίστηκαν εντελώς.

Ένας τύποςπου οδηγούσε Porsche Taycan προσπάθησε να περάσει από πλημμυρισμένηλεωφόρο και αν και το αυτοκίνητο φαίνεται να μην πατάει στο οδόστρωμα γιακάποια δευτερόλεπτα, τελικά το ρεύμα το παρασέρνει μέχρι την πιο στεγνή περιοχήτης ασφάλτου. Όπως εικονίζεται και στο παρακάτω video, το νερό έχει φτάσει έως τις πόρτες.

Με κίνδυνονα αχρηστευθούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ συν να κινδυνεύσει η ζωή του φυσικά, οτολμηρός αυτός άντρας στάθηκε εκπληκτικά τυχερός. Στο εγχείρημά του μάλισταβρήκε και υποστηρικτές που έβγαζαν video και φωτογραφίες. Την στιγμήπου όλοι μας θα περιμέναμε να βραχυκυκλώσει το ηλεκτρικό σύστημα και τοαυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί δεν συνέβη απολύτως τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα