Ducati Streetfighter V4 Lamborghini: κοστίζει μόλις 68.000 € !!!

Όπως διαβάσατε προχτές στο CarTalk.gr, η Ducati κι η Lamborghini ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια νέα ειδική συλλεκτική έκδοση. Με το όνομα Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, η μοτοσικλέτα είναι εμπνευσμένη από τη Huracán STO κι «ενσωματώνει τέλεια τις αξίες των ακραίων επιδόσεων, του σπορτίφ χαρακτήρα και της αποκλειστικότητας» που μοιράζονται οι δύο μάρκες.

Ο

μπροστινός λασπωτήρας, το κάλυμμα του ρεζερβουάρ, η κοιλιά κι η ουρά έχουν αναβαθμιστεί για να θυμίζουν Lamborghini. Οι γρίλιες, οι αεραγωγοί κι οι εισαγωγές αέρα έχουν επίσης σχεδιαστεί για να μας φέρνουν στο μυαλό τη Huracán STO. Οι ιδιαίτερες πινελιές δεν τελειώνουν εκεί, καθώς η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με ζάντες που μιμούνται αυτούς που βρίσκονται στο supercar. Αυτό περιλαμβάνει ακόμη και την προσθήκη ενός μονού παξιμαδιού από τιτάνιο στον πίσω τροχό.

Όπως συμβαίνει και στη Huracán STO, η Ducati Streetfighter V4 Lamborghini έχει μπόλικα ανθρακονήματα κι έχει την ίδια ορατή υφή με τα οχήματα που παράγονται από την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία. Οι αγοραστές θα βρουν επίσης μια ειδική σέλα, αλουμινένια ποδωστήρια, ελαφρωμένους μοχλούς φρένων και συμπλέκτη και μια εξάτμιση της Akrapovič από τιτάνιο με καπάκι από ανθρακονήματα.

Στο κεντρικό κάλυμμα του ρεζερβουάρ υπάρχει μια μεταλλική πλάκα που αναγράφει το όνομα και τον σειριακό αριθμό της μοτοσικλέτας. Στην οθόνη TFT έχει επίσης δοθεί ένα ειδικό γραφικό εκκίνησης, το οποίο δείχνει τα σήματα της Ducati και της Lamborghini, καθώς και μια σιλουέτα μοτοσικλέτας.

Η παραγωγή θα περιοριστεί σε 630 μονάδες κι η καθεμία θα διαθέτει εντυπωσιακά χρώματα Verde Citrea κι Arancio Dac. Το μοντέλο διαθέτει επίσης δαγκάνες φρένων Brembo (βαμμένες σε Arancio Dac) καθώς κι αναρτήσεις της Öhlins.

Οι εταιρίες προσφέρουν επίσης μια αποκλειστική σειρά από 63 μοτοσικλέτες με την ονομασία Ducati Streetfighter V4 Lamborghini Speciale Clienti. Διαθέσιμη αποκλειστικά στους κατόχους Lamborghini, αυτή η έκδοση επιτρέπει στους αγοραστές να συνεργάζονται απευθείας με την Centro Stile Ducati για να δημιουργήσουν την τέλεια μοτοσικλέτα για αυτούς. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να παραγγείλουν το ίδιο χρώμα και ζάντες με τη δική τους Lamborghini ή να επιλέξουν κάτι πιο περιπετειώδες. Ανεξάρτητα από την έκδοση που θα επιλεγεί, η Ducati Streetfighter V4 Lamborghini τροφοδοτείται από έναν κινητήρα Desmosedici Stradale 1.103 κ.εκ που αποδίδει 211 ίππους.

The post Ducati Streetfighter V4 Lamborghini: κοστίζει μόλις 68.000 € !!! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα