Ferrari F40 φορτώνεται σε γιοτ στο Monaco, τραβάει τα βλέμματα

Το να επιδεικνύετε τον πλούτο σας θεωρείται προκλητικό και ματαιόδοξο, αλλά αν υπάρχει ένα μέρος στη Γη όπου μπορείτε να το κάνετε χωρίς να ασχοληθεί κανείς μαζί σας, αυτό είναι το Monaco. Μία από τις 1.311 F40 που κατασκεύασε η Ferrari φιλοξενείται αυτήν τη στιγμή σε ένα πολυτελές γιοτ για το Grand Prix της Formula 1 που θα πραγματοποιηθεί

αυτό το Σαββατοκύριακο. Το εμβληματικό supercar που κατασκευάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990 είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στην πόλη-κράτος στη Γαλλική Ριβιέρα, αλλά στους δρόμους κι όχι στο κατάστρωμα ενός σκάφους.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται κάπως οικεία, αυτό οφείλεται στο ότι μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, ο πολυεκατομμυριούχος Adrian Portelli έβαλε τη McLaren Senna του στο ρετιρέ του στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Σήκωσε το βρετανικό μοντέλο 57 ορόφους από το έδαφος στον ουρανοξύστη Sapphire by the Gardens. Όσο για την πλεούμενη F40, θα έχει διαφορετικό μέλλον αφού δε θα παραμείνει για πολύ εν πλω: όλα είναι μέρος μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Απολαύστε φωτογραφίες του ιταλικού κοσμήματος καθώς αγναντεύει το Μονακό διά θαλάσσης

Η τοποθέτηση ενός τόσο σπάνιου και πολύτιμου αυτοκινήτου σε ένα γιοτ είναι βέβαιο ότι θα κάνει θραύση ακόμη και στο Monaco, όπου τα πανάκριβα οχήματα είναι παντού. Με τον αγώνα της F1 αυτό το Σαββατοκύριακο, οι διαφημιστές δε θα μπορούσαν να έχουν επιλέξει καλύτερη στιγμή για να εκθέσουν την F40 στο Quinta Essentia, ένα πολυτελές γιοτ μήκους 180 ποδιών που κοστίζει περί τα 40 εκατομμύρια δολάρια.

The post Ferrari F40 φορτώνεται σε γιοτ στο Monaco, τραβάει τα βλέμματα appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα