Ferrari F8 Spider: τρυφερό ενσταντανέ με φορτηγό στην Ιταλία

Οι λεπτομέρειες για το ατύχημα είναι περιορισμένες, αλλά σύμφωνα με τον λογαριασμό Instagram Varryx που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, η τοπική αστυνομία υποπτεύεται ότι ο οδηγός της Ferrari έχασε τον έλεγχο πάνω στη στροφή και χτύπησε στο μπροστινό μέρος ενός μεγάλου βυτιοφόρου καυσίμων.

Δείτε τις φωτογραφίες!

Οι εικόνες που τραβήχτηκαν από τη Ferrari μετά τη σύγκρουση αποκαλύπτουν ότι πιθανότατα δε θα επιστρέψει ποτέ στους δρόμους. Το μεγαλύτερο μέρος της ζημιάς φαίνεται να συγκεντρώνεται στην πλευρά του οδηγού, υποδεικνύοντας ότι αυτή είναι η περιοχή της F8 Spider

που χτύπησε στο μπροστινό μέρος του φορτηγού.

Μπορούμε να δούμε ότι ένας από τους πίσω τροχούς έχει αποκολληθεί εντελώς από το αυτοκίνητο, όπως κι όλα τα σχετικά εξαρτήματα ανάρτησης και πέδησης. Τα δύο κυκλικά πίσω φώτα σε εκείνη τη γωνία έχουν αποσπαστεί από το αμάξωμα και το ίδιο το πίσω τέταρτο του πλαισίου έχει καταστραφεί ολοσχερώς, όπως και ο πίσω προφυλακτήρας.

Ανήμερα Πρωταπριλιά, αγόρασε 488 GTB και την τράκαρε σε 3 χλμ

Καμία εικόνα από το μπροστινό μέρος της Ferrari δεν έχει κοινοποιηθεί στο Διαδίκτυο, επομένως είναι αδύνατο να γνωρίζουμε πόσες ζημιές υπέστη. Αυτό που μπορούμε να δούμε είναι ότι η πλευρά του συνοδηγού φαίνεται να έχει γλιτώσει κάποια σοβαρή ζημιά κι αν το αυτοκίνητο καταλήξει σε μάντρα, σίγουρα υπάρχουν κάποια πάνελ αμαξώματος που θα μπορούσαν να αφαιρεθούν και να πωληθούν. Η ζημιά που προκλήθηκε στο φορτηγό φαίνεται σχετικά μικρή και περιορίζεται στο μπροστινό μέρος. Κανείς δεν τραυματίστηκε κατά το συμβάν.

The post Ferrari F8 Spider: τρυφερό ενσταντανέ με φορτηγό στην Ιταλία appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα