Lamborghini Aventador κατάσχεται για 170 χλμ/ώρα με όριο τα 60

Η αστυνομία στον Καναδά κατέσχεσε μια Lamborghini Aventador που εντοπίστηκε να τρέχει με σχεδόν τριπλάσια ταχύτητα από το όριο. Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα τον μήνα κοντά στο Toronto. Η τοπική Αστυνομία του York μέτρησε το ιταλικό supercar που εκινείτο με 170 χλμ/ώρα σε ζώνη με όριο τα 60 χλμ/ώρα. Είναι αυτονόητο ότι η οδήγηση με τέτοιες ταχύτητες είναι πέρα ​​για πέρα ​​ανεύθυνη.

Ιρλανδός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για οδήγηση με 285!

Αν κι η Περιφερειακή Αστυνομία του York

δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες για το συμβάν, επιβεβαίωσε ότι η Aventador κατασχέθηκε επιτόπου και θα παραμείνει σε κατάσχεση για 14 ημέρες. Επιπλέον, ο οδηγός θα στερηθεί το δίπλωμά του για 30 ημέρες και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση.

Ποια παραλλαγή της Lamborghini Aventador είναι η πιο γρήγορη;

Στο Ontario, ο χαρακτηρισμός επικίνδυνη οδήγηση περιλαμβάνει την υπερβολική ταχύτητα, κόντρες στον δρόμο και συμμετοχή σε άλλες επικίνδυνες πρακτικές οδήγησης. Οι τιμωρίες ποικίλλουν ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης, αλλά όσοι κατηγορούνται για επικίνδυνη οδήγηση αντιμετωπίζουν πρόστιμο που μπορεί να κυμαίνεται από 2.000 $ CA (1.500 €) έως 10.000 $ CA (7.500 €). Επιβαρύνονται επίσης με τουλάχιστον 6 βαθμούς ποινής.

Η Περιφερειακή Αστυνομία του York αναφέρει ότι η Aventador που έτρεχε με ταχύτητα εντοπίστηκε σε ένα τμήμα του δρόμου όπου σημειώνονται πολλά τρακαρίσματα. «Αυτό το περιστατικό συνέβη στο τμήμα του δρόμου με τον μεγαλύτερο αριθμό συγκρούσεων ετησίως στην περιοχή μας», ανέφερε το Τμήμα στο Twitter. «Η ταχύτητα μπορεί να σκοτώσει. Οπότε όχι, δεν κουραζόμαστε ποτέ να απομακρύνουμε τους επικίνδυνους οδηγούς από τους δρόμους μας».

Πολλοί χρήστες του Twitter εμφανίζονται αναστατωμένοι που οι κυρώσεις δεν είναι αρκετά σκληρές, με έναν να αναφέρει ότι ο οδηγός της Lamborghini θα πρέπει να χάσει το δίπλωμά του για τουλάχιστον ένα χρόνο κι ότι τα προσανατολισμένα στο εισόδημα πρόστιμα θα ήταν μια καλή ιδέα.

The post Lamborghini Aventador κατάσχεται για 170 χλμ/ώρα με όριο τα 60 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα